Pokaż wyniki od 1 do 10 z 571

Wątek: Idę walczyć na Żytnią, pomocy...

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jakoś z serwisem Olka ludzie nie mieli takich klocków o jakich tu czytam odnośnie serwisu na Żytniej.Sam korzystałem kilkakrotnie z Olkowego serwisu i zawsze wszystko było ok. i szybko.I wydaje mi się że nie jest to spowodowane ilością użytkowników a po prostu podejściem serwisu do klienta.
    A odnośnie optyki to jednak Olkowe np. kity są o niebo lepsze od tych Canona,w dodatku obiektywy klasy PRO są o wiele tańsze od Canonowskich i naprawdę dobrej jakości,co prawda Olek ma mniejszy asortyment do wyboru,no i z producentów niezależnych tylko Sigma coś pod Olka robi.
    Nie znaczy to że najeżdżam na Canona,stwierdzam po prostu fakt,od niedawna posiadam Canona,zamieniłem 510-tkę i E-3kę,na 1000D i 50D,dopiero poznaje ten sprzęt,powód dla którego dokonałem przesiadki to spore szumy matrycy w Olku na większych wartościach ISO,no i w Canonie jest o niebo lepiej pod tym względem,wiadomo większa matryca.Gdy dorobię się (sprzedam Olkowe) jakiejś lepszej optyki to będę mógł się wtedy wypowiadać.Pozdro.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamowski1 Zobacz posta
    A odnośnie optyki to jednak Olkowe np. kity są o niebo lepsze od tych Canona,
    No ba.. 4x mniejsze pole krycia, to jest gdzie się wykazać.

Cytat Zamieszczone przez adamowski1 Zobacz posta
    w dodatku obiektywy klasy PRO są o wiele tańsze od Canonowskich i naprawdę dobrej jakości
    No za jakość niestety się płaci.
    A przypomnij wszystkim, ile kosztuje olkowe 8mm, swoją drogą naprawdę ciekawe szkło? A ten UWA zoom? Dalej chcesz rozmawiać o cenach?
    Jarek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Proszę nie kontynuować tu wojenki Olympus vs Canon.

Dopiero zaczyna Awatar WarT
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja z serwisem na Żytniej zetknąłem się dwa razy i jakoś narzekać nie mogę.
    Ale chciałem zapytać o coś innego. Czy ktoś miał może do czynienia z serwisem w Krakowie mieszczącym się przy ul.Czapskich? Bo do Warszawy mi trochę daleko, a nie lubię rozstawać się za bardzo z aparatem.
    C40D + kilka szkieł + lampa
    http://tomluk.deviantart.com/ - moje zmagania z fotografią.

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WarT Zobacz posta
    Ja z serwisem na Żytniej zetknąłem się dwa razy i jakoś narzekać nie mogę.
    Ale chciałem zapytać o coś innego. Czy ktoś miał może do czynienia z serwisem w Krakowie mieszczącym się przy ul.Czapskich? Bo do Warszawy mi trochę daleko, a nie lubię rozstawać się za bardzo z aparatem.
    Tutaj jest co nie co o tym serwisie --> http://www.canon-board.info/showthread.php?t=31085
    Canon 50D + dodatki

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów