Cytat Zamieszczone przez MalFunkTion Zobacz posta
no hej, wszystkie fotki do nr 15 to zdjecia z mojej poprzedniej sigmy 24-135 2.8-4.5 - sprzedalem ja bo mydlila i w tych fotach kolory wyciagalem w PS na warstwach, co do gor taurus to robiona fotka sigma 18-50 2.8, i tu musze Cie zdziwic bo nie bylo tu polara ale za to inne szklo przed obiektywem, mianowicie szyba autokaru nie za czysta wiec w duzym formacie foty detale nie sa takie jakbym chcial no ale sam opieralem glowe wczesniej o ta szybe :P co do obrobki ostatniego to tylko Lightroom i ekstremalne posunięcia na suwakach , PS uzyty tylko do zmniejszenia i wyostrzenia fotki. pozdrawiam i nie omieszkam wrzucac nastepnych
Kurka Blada.Mowisz ze Sigma mydlila? (chcialbym sie takim mydelkiem napienic). A te wyciaganie na warstwach w PS to tez jakies mistrzowskie (jak dla mnie). Gdzie mozna sie tego nauczyc? Powaznie pytam, moze jakis tutorial by Ci sie chcialo zrobic??? Taurus bez polara i jeszcze przez szybe autokaru !!! Ja nie moge...

Powiedz ile czasu sie bawisz fotografia? Bo nie lapie tego zupelnie dlaczego z takiej samej puszki mozna tak rozne efekty osiagac.

PS. Jakbys mial chwilke wpadnij obejrzyj moje wypociny, moze jakis rad bys mogl udzielic. -----> http://www.canon-board.info/showthread.php?t=32949

Pozdrawiam Serdecznie.