Strona 63 z 78 PierwszyPierwszy ... 1353616263646573 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 621 do 630 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Uzależniony Awatar tom517

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    panowie albo ślepnę, albo "szukacie dziury w moście"
    od tych najlepszych wymaga sie zeby byli jeszcze lepsi, w sumie nie ma to jak konstruktywna krytyka , nie wiem czy ogladasz Polska TV i jej reklamy, ale swego czasu byla taka reklama TPSA, ze panienka mowila cos tam i zblizenie bylo takie, ze jej oko zajmowalo 1/5 ekranu i bylo takie czarne bez zadnych odblaskow i wygladalo bardzo nienaturalnie, ale jakby bylo widac w nim calą ekipę to by było jeszcze gorzej, pozostaje chyba wyjscie takie: PS i stempelek.

Uzależniony

Domyślnie

heheh to forum ma w podtytule: forum uzytkownikow aparatow marki canon. moze warto dodac: oraz osob, ktore robie takze zdjecia. czasami jak czytam tu cos to sie zastanawiam: o so chodziii? pzdr.

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

No i moim zdaniem również znacznie lepiej. Szczególnie 706 mi się spodobało na pierwszy rzut oka. I tu nawet nie doszukuję się "dziury w moście", bo są zdjęcia bez zarzutów.
    p.s. Co ta słuchawka robi ?? Pryszcze likwiduje czy co ?
    p.s.2 Żadnych odwetów nie robię. Ja czerpię nauki z krytyk Twoich, a nie urażam się. A komentowanie przez ze mnie to jest to tylko uszczypliwe i dogryźliwe dogaduszki, którę są spowodowane zazdrością.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 27-04-2008 o 12:41

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Do czego ta rączka od prysznica służy? Do grzania sobie buźki by było przyjemnie?

Początki nałogu
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

Może wygładza cerę, albo rzeczywiście CIEPLI;]
    Mi przypomina ekstra cudo w stylu Mango czy innej Tele-Sprzedaży
    Pozdrawiam,
    Michał

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goose Zobacz posta
    Do czego ta rączka od prysznica służy? Do grzania sobie buźki by było przyjemnie?
    szczerze... to mało istotne dla mnie do czego służy to "raczka" ważne że klient płaci ...

jak chcesz się więcej dowiedzieć na temat "raczki" kliknij tu:

LightStim™ International, Inc.

aleph
    Guest

Domyślnie

Uff. Wlasnie dobrnalem do konca, od samego poczatku. Przejrzalem Twoje fotki Van, i komentarze. Kupa ludzi Ci slodzi niesamowicie, czasem wydaje mi sie, ze zbytnio za mocno. Trudno mi ocenic Twoje prace, poniewaz duzo, zeczy jest komercyjnych i na zlecenie a takie rzeczy mi nie wchodza. Lubie fotki artystyczne i tu pozwole sobie jak do tej pory wyrazic wielki szacunek i uznanie za tryptyczek, Skakanka, Klasy i to trzecie co to historie z obwodkami mialo. Klasa, podoba mi sie. Prosilbym o wiecej fotek jak czas Ci na to pozwoli, z kategorii takich bardziej artystycznych, autentycznych itd.

Jesli chodzi o technike zdjec, gratulacje, mam nadzieje nauczyc sie od Ciebie duzo w miare przegladania watku. Ja do piero zaczynam, sprzet kiepsciutki, ale motywacje i checi sa.

Gdybys byl tak uprzejmy, mial czas i checi zajrzec i troszke pomoc nowicjuszowi to zapraszam:

http://www.canon-board.info/showthread.php?t=32949

Pozdrawiam cie Adam bardzo serdecznie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aleph Zobacz posta
    Prosilbym o wiecej fotek jak czas Ci na to pozwoli, z kategorii takich bardziej artystycznych, autentycznych itd.
    i tu jest mały problem bo więcej takowych fot na razie nie posiadam...
    nie wiem jak to jest u innych fotografów, ale u mnie takie "bardziej artystyczne" nie powstają tak "od strzału", tworzenie ich po za samą satysfakcją, nie wiele daje - nie napełniają portfela...
    widzisz, totki typu Skakanka, Klasy itd w stanach nie cieszą się zbytnia popularnością i nie wzbudzają takich emocji jak na rynku polskim ...
    zastanawiałem się nawet nad sensem umieszczania ich na mojej stronie ...

ale obiecuje że jak mi wyjcie coś ponadprzeciętnego to na pewno się tym podzielę ... może nawet pogrzebie w swoich terabajtach plików RAW i znajdę coś niepublikowanego ...

pozdrawiam i dziękuje za czas poświęcony na przejrzenie całej galerii .

Domyślnie

Bez zmęczenia przeczytałem cały wątek, ze sporym zainteresowaniem, doszukując się pomiędzy wierszami sugestii, aby dla siebie wyciągnąć wnioski.

Były potyczki, były konstruktywne uwagi wnoszące dla mnie bardzo dużo informacji.
    Najlepiej się czyta jednym ciągiem, ponieważ nie zatraca się wątku w wątku forum.

Portretem w ogóle się nie zajmuję, nie lubię fotografować „obiekty” pozujące do zdjęcia, wolę przyrodę, ona nigdy nie będzie przyjmowała pozy.

Warsztat prezentowany przez VanMurder’a PRZEDNI.

Po przejrzeniu wszystkich zdjęć dla mnie nr jeden jest dziewczynka skacząca na skakance.
    Załóżmy, że dla potrzeb zdjęcia miała skakać, z chwilą koncentracji dziecka na skokach traci możliwość pozowania.

PS. Bez wylewania kubeł miodu – ładne zdjęcia.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Waldek dzięki za odwiedziny!

Cytat Zamieszczone przez BelYaal Zobacz posta
    Mnie tam zawsze galy z zazdrosci wylaza.
    Pokazalbys rozmieszczenie swiatel z tej ostatniej seryjki? Jak tez rozklad ich mocy? Bede wdzieczny za taka lekcyjke a nepewno wielu innych tez ucieszy.
    specjalnie dla Ciebie setup

Strona 63 z 78 PierwszyPierwszy ... 1353616263646573 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów