Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 359 z 393 PierwszyPierwszy ... 259309349357358359360361369 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 581 do 3 590 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Początki nałogu Awatar jceel
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Banner z canon-europe.com pokazuje fragment czegoś, co wygląda troche jak jedynka - nie ma pokrętła trybów. Na tym hamerykańskim pokrętło jest. Wycięli je w fotoszopie dla jaj czy dwie puchy będą?
    EN57D DIGITAL.

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

jceel pisałem o tym bannerku tutaj. Na moje oko pokazuje to samo body tylko w innym świetle

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    Chce po prostu powiedziec , ze Canon nie traktuje swoich klientow powaznie i mysli, ze wszyscy to idioci, ktorzy tylko leca na ulotkowe megapiksele i kolejne numerki DIGICa.
    Zapomniałeś tylko dodać, że oprócz tych wszystkich strasznych cech Canon nie ma też duszy 8).

Cytat Zamieszczone przez jceel Zobacz posta
    Banner z canon-europe.com pokazuje fragment czegoś, co wygląda troche jak jedynka - nie ma pokrętła trybów. Na tym hamerykańskim pokrętło jest. Wycięli je w fotoszopie dla jaj czy dwie puchy będą?
    Może będzie to oznaczało zapowiedź jakichś cudów .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Zapomniałeś tylko dodać, że oprócz tych wszystkich strasznych cech Canon nie ma też duszy 8).
    i "niestety" w dalszym ciągu robi najlepszy obrazek. Dla jednych to za mało, inni by tego chcieli oddając wszystko.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Bywalec Awatar MaciekCi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    i "niestety" w dalszym ciągu robi najlepszy obrazek. Dla jednych to za mało, inni by tego chcieli oddając wszystko.
    Ciekawe co pokaże Nikon BIG, wtedy lider jakości obrazka może przejść do konkurencji, zresztą co tu gdybyać - poczekajmy !

BTW. i pomyśleć że Tutaj założyłem tą sondę tyczyła się ona roku 2007, wtedy przewaga była na "Nie" a patrzę, że teraz zaczyna się wyrównywać. 715 głosów - ładnie.
    -| Canon 5D | Canon 7D |
    -| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaciekCi Zobacz posta
    BTW. i pomyśleć że Tutaj założyłem tą sondę tyczyła się ona roku 2007, wtedy przewaga była na "Nie" a patrzę, że teraz zaczyna się wyrównywać. 715 głosów - ładnie.
    No ale już wrzesień więc po zawodach...:-)

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Ja ostatnio zastanawiając się nad następca 5D doszedłem do w niosku, że mi starczyłby taki EOSa 300 tylko z matrycą Może być nawet plastikfantastik
    No ale ja jestem z innej bajki niż większość tu gdybających ;-)

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez comatus Zobacz posta
    Ja ostatnio zastanawiając się nad następca 5D doszedłem do w niosku, że mi starczyłby taki EOSa 300 tylko z matrycą Może być nawet plastikfantastik
    No ale ja jestem z innej bajki niż większość tu gdybających ;-)
    wzruszające i wstrząsające. jak ta dziewczynka z zapałkami, albo inna marysia.

Bywalec Awatar MaciekCi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    No ale już wrzesień więc po zawodach...:-)
    Tam jest łamane "w sierpniu/tym roku" ha !
    -| Canon 5D | Canon 7D |
    -| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    wzruszające i wstrząsające. jak ta dziewczynka z zapałkami, albo inna marysia.
    Skąd ta złośliwość? Nie wszyscy tutaj zarabiają na zdjęciach, niektórzy robią to dla przyjemności. Nie wszystkim "super pucha" jest potrzebna. No i nie wszyscy wymagają od Canona zeby nowy 5D miał to wszystko co ma Ds, a kosztował tyle co 1000D.

Strona 359 z 393 PierwszyPierwszy ... 259309349357358359360361369 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów