Tak
Nie
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Witam![]()
Tak tak, wiem, że nikt tu nie potrafi wróżyć z fusów itp itd. Jednak postanowiłem polegać na was.I teraz moje pytanie - czy według was następca 5D może pokazać się w Sierpniu ? Ewentualnie jeszcze w tym roku ?
Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedzi.![]()
-| Canon 5D | Canon 7D |
-| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |
No ale skad my to mamy wiedziec?
Zadzwoń do Canona i zapytaj![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Nowy 5D wyjdzie 17 wrzesnia.
Tak jak napisałem, wiem, że nikt nie potrafi wróżyć z fusów... Jednak śledzicie trochę rynek aparatów foto, widzicie jakie posunięcia robi Canon i może choć troszkę potraficie go przewidzieć ?![]()
Chyba każdy się domyśla o co mi chodzi... Potrzebuję FF i mogę teraz kupić 5D ale co będzie jak niedługo wyjdzie następca ? Sprzedawanie 5D wtedy mnie sporo wyniesie...Jednak postanowiłem zaryzykować i zobaczyć wynik na sondzie, jeśli wygra, że "nie" to kupię teraz 5D i najwyżej go sprzedam, trochę straty będzie, ale i fotki z 5D (z tego okresu) będą.
P.S. Wrrr wyszukiwarka się mocno tnie ;/ a szukam sampli z 24-70 L i 5D , w którym dziale tego szukać ? (może ktoś pamięta taki wątek?)
Ostatnio edytowane przez MaciekCi ; 26-07-2007 o 10:27
-| Canon 5D | Canon 7D |
-| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |
17 września, to strasznie dupny termin. Dzień po urodzinach mojej najstarszej córki, której mógłbym cykać foty z imprezy nowym nabytkiem. A tak, to się na Canona obrażę i nie kupię ;-)