Banner z canon-europe.com pokazuje fragment czegoś, co wygląda troche jak jedynka - nie ma pokrętła trybów. Na tym hamerykańskim pokrętło jest. Wycięli je w fotoszopie dla jaj czy dwie puchy będą?![]()
Tak
Nie
Banner z canon-europe.com pokazuje fragment czegoś, co wygląda troche jak jedynka - nie ma pokrętła trybów. Na tym hamerykańskim pokrętło jest. Wycięli je w fotoszopie dla jaj czy dwie puchy będą?![]()
EN57D DIGITAL.
jceel pisałem o tym bannerku tutaj. Na moje oko pokazuje to samo body tylko w innym świetle![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ciekawe co pokaże Nikon BIG, wtedy lider jakości obrazka może przejść do konkurencji, zresztą co tu gdybyać - poczekajmy !
BTW. i pomyśleć że Tutaj założyłem tą sondętyczyła się ona roku 2007, wtedy przewaga była na "Nie" a patrzę, że teraz zaczyna się wyrównywać.
715 głosów - ładnie.
![]()
-| Canon 5D | Canon 7D |
-| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |
Ja ostatnio zastanawiając się nad następca 5D doszedłem do w niosku, że mi starczyłby taki EOSa 300 tylko z matrycąMoże być nawet plastikfantastik
No ale ja jestem z innej bajki niż większość tu gdybających ;-)