Mam pytanko, czyli od 1 kwietnia moge kupic u dowolnego sprzedawcy na allego np 5d za jakies 7900 i na to otrzymam zwrot od canona? Czy moze beda jakies specjalne promocyjne "paczki" jakos oznaczone i zwrot bedzie przyslugiwal tylko na nie?
Mam pytanko, czyli od 1 kwietnia moge kupic u dowolnego sprzedawcy na allego np 5d za jakies 7900 i na to otrzymam zwrot od canona? Czy moze beda jakies specjalne promocyjne "paczki" jakos oznaczone i zwrot bedzie przyslugiwal tylko na nie?
Klient musi zakupić jeden z produktów w okresie od 01.04.2007 do 30.06.2007. Warunkiem do wzięcia udziału w promocji jest wypełnienie i wydrukowanie formularza dostępnego na stronie www.canon-europe.com/2007promotions, wycięcie kodu kreskowego z opakowania produktu oraz skopiowanie dowodu zakupu. Wszystkie te dokumenty należy wysłać pod wskazany adres do 15.08.2007.
5D+BG-E4; 24-105 4 IS L; 50 1.4; 85 1.8; 70-200 2.8 L;
Speedlite 580 EX; LowePro Magnum AW; troszke drobiazgow
ale musi byc koniecznie dowod zakupu a najtansze oferty na allegro to chyba bez faktury...
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
czy moze ktos podac bezposredni link do strony canona z ta promocja? nie potrafie odszukac a chcialbym sie przekonac na wlasne oczy :>
zadnego linku ne widzialem dostalem dzisiaj maila z cnona z taka informacja
5D+BG-E4; 24-105 4 IS L; 50 1.4; 85 1.8; 70-200 2.8 L;
Speedlite 580 EX; LowePro Magnum AW; troszke drobiazgow
Potwierdzam, wszystko to prawda.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Hej,
Czy ktoś orientuje się, czy za sprzęt kupiony np. w Adoramie (USA/wysyłka do USA, przywiezione do Polski jako prezent) można uzyskać polski cash-back? Mam ochotę na 10-22USM / waham się między nim a Tokiną 12-24. Po zwrocie 10-22 staje się (biorąc jako punkt wyjścia amerykańską cenę ~2000PLN) bardzo opłacalny.
Jeżeli promocja nie działa, chyba zamówię Tokinę...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner