ahahaha, TOMEKDE, uśmiałam się z Twojego pisania))
no gdybaj dalej teoretyczniea no właśnie ... sam nie wiem, moja masochistyczna potrzeba najbielszej bieli pewnie po części wynika z braku doświadczenia w konfrontacji z redaktorstwem na stockach, mam parę słusznych koncepcji fotograficznych właśnie z bielą w tle i trochę się obawiam że się nakombinuję a oni doczepią się do tła, aż z pewnością kasę zapłaci Ci właściciel tego forum za nabijanie kolejnych postów i kliknięć na stonkę;DDD
no zrobisz jak uważasz, ale ja po prostu poszłam i po prostu kupiłam dwa halogenowe reflektory w takim sklepie wiesz, jak castoramy, obi itp., już nie pamiętam nawet gdzie i sądzę, że niedługo mi się ten wydatek zwróci (chociaż ten, na razieszkoda że nie mam takiego halogenu wtedy zrobiłbym próbę, do jednego testu nie będę go kupował bo nie ma sensu)
tak, są zarówno oświetlane halogenicznie (ech, co za wyraz;DDD) oraz są szparowane w PS cokolwiek to znaczy i ktokolwiek to wiefotoaloja
oglądałem Twoje portfolio na jakimś tam stocku, masz całkiem fajne fotki, czy te z białym w tle są fotoszopowane?(lrzywymi, różdżką i pędzelkiem z białą farbą też poprawiane niektóre)
karton mamdruga rzecz to mam pytanko z czego robisz te różnokolorowe tła? to jakiś karton?
hahahaKurde chyba za dużo myślę o tym a za mało działam jak tak dalej pójdzie zrobię doktorat ze stocków nie wrzucając na nie ani jednego zdjęciaDD, pisz ten doktorat, może jakiś rozdział też strzelę;DDD, chociaż ja to akurat i działam i gadam, ale pogadać też trzeba trochę
rób fotki i testuj na stockach, myślę, że to najlepsza szkoła![]()