Jako kolejny zadowolony, potwierdzam - kubki dotarły na miejsce w całości - dzięki!
Mars
Tomek
Anna
Slim Lady
Creativo
Ilona
Justyna
Mezzo
Milky
Trójka
Jako kolejny zadowolony, potwierdzam - kubki dotarły na miejsce w całości - dzięki!
to ja sie też piszę na kubek jeśli jeszcze można
Canon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw Cokin
mam kubki, wszystko gra, dzięki !!!
Kubeczek dotarł, dziekuje. W zyciu nie widzialem tak pancernie opakowanej przesylki (choc to nie pierwszy kubek ktory gdzies zamawiam) ;-)
--
Pozdrawiam
Krzysztof Zagórski
czy jeszcze są kubki bez nicka?
jeden bym przygarnął
Pancerne opakowanie pomogło i kubek w całości do mnie dotarł.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien, co do tej pierwszej."
Albert Einstein
i do mnie dotarl .... dzien po moim wyjezdzie z Polskino nic ... byle do Swiat, haha
5d, 5dmkII 580EXII S12-24 f4.5-5.6, C17-40 f4 L, C50 f1.4, C70-200 f4is, C100 f2.0 C300 f4is, C400 f4is DO,
C28-135is f3.5-5.6, tamrac expredition7, manfrotto 055x proB + 488RC2
następna zbiórka pewnie za jakiś czas - no chyba że zbierze się ze 30 chętnych
co do kubków bez nicka to jeszcze sa dwa z czego mam juz na privie jakieś zapytanie - także może jednego już nie być - ale zapytania na priv
tak poza tym cieszę się że kubeczki dotarły bez uszczerbków na zdrowiu
tak jest!
dotarły, i wielkie dzięki za to!
dołączam się do grupy zadowolonych nowych posiadaczy forumowego kubeczka
właśnie odebrałem go z poczty, dzięki za solidne zapakowanie - to dzięki niemu panu listonoszowi nie udało się wcisnąć kubka do skrzynki i musiał zostawić awizo. a nie takie rzeczy już tam wciskał :wink:
w sumie przydałoby się jakieś 'unboxing' czy cóś :rolleyes:
przy okazji pytanie praktyczne:
czy nasze kubki można bezpiecznie myć w zmywarce?![]()
pozdro.,
m.