Pokaż wyniki od 1 do 10 z 161

Wątek: Wybór analoga

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    najlepszy canon ever made a moze i w ogóle najlepsza lustrzanka ever made, awaryjność ??? popatrz sobie na nowe cyfraki jak padają a ten model ma 25 lat i chodzi przynajmniej mi ,woda piasek ,kilka poważnych uderzeń ,ze dwa upadki ,cały poobijany ale działa , i kupiony jako ostro uzywany.

Adso ,nie wiem o czym mówisz bo ergonomia tego aparatu to jest bajka akurat .
    mówię o dwóch przyciskach ze strzałeczkami, którymi można dodać bądź ująć czas naświetlania. Działają tylko wtedy kiedy spust migawki wciśnięty jest do połowy. Trzymając aparat przy oku trudno nie wyzwolić migawki kiedy manipuluje się tymi przyciskami. Może jest na to jakiś sposób, póki co nie znalazłem. Jak wspominałem już spust migawki jest wyjątkowo "wrażliwy". O tym mówię.

A co do tego jaka lustrzanka jest najlepsza to... pewnie znalazłoby się trochę lepszych tyle że może nie za te pieniądze... i nie w tym formacie

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    mówię o dwóch przyciskach ze strzałeczkami, którymi można dodać bądź ująć czas naświetlania. Działają tylko wtedy kiedy spust migawki wciśnięty jest do połowy. Trzymając aparat przy oku trudno nie wyzwolić migawki kiedy manipuluje się tymi przyciskami. Może jest na to jakiś sposób, póki co nie znalazłem. Jak wspominałem już spust migawki jest wyjątkowo "wrażliwy". O tym mówię.
    Kupiłem T90 i mam ją dosłownie dwa dni w użytkowaniu, więc proszę o wyrozumiałość jeśli nie zrozumiałem do końca sytuacji, ale wydaje mi się że można używać tych guziczków ze strzałeczkami bez wciśniętego spustu do połowy. Zamiast spustu wystarczy nacisnąć ten mały guziczek pomiędzy spustem a pokrętłem i wtedy używać strzałek (tryb pomiaru światła punktowy). Ale pewnie nie o tym pisałeś.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomekd2 Zobacz posta
    Kupiłem T90 i mam ją dosłownie dwa dni w użytkowaniu, więc proszę o wyrozumiałość jeśli nie zrozumiałem do końca sytuacji, ale wydaje mi się że można używać tych guziczków ze strzałeczkami bez wciśniętego spustu do połowy. Zamiast spustu wystarczy nacisnąć ten mały guziczek pomiędzy spustem a pokrętłem i wtedy używać strzałek (tryb pomiaru światła punktowy). Ale pewnie nie o tym pisałeś.
    ha...widzę, że czasem dobrze się głupio odezwać żeby się dowiedzieć czegoś nowego też mam T90 od niedawna i jeszcze nie doszedłem do tego do czego Ty doszedłeś po dwóch dniach Dzięki

Uprawnienia umieszczania postów