Strona 306 z 345 PierwszyPierwszy ... 206256296304305306307308316 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 051 do 3 060 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    (oo tak bez 704-710 całe repo nie miało by sensu!! :-P )
    Miałoby sens, ale fakt, że byliśmy w Biedronce i później jedliśmy obiad na wynos nie mógł zostać przeze mnie pominięty
    Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    O co chodzi w 704?
    Pokazuje, że byliśmy w markecie, żeby było wiadomo skąd są 705 i 706.
    Poza tym jakbym dał choćby kompakta mojej siostrze, a później przygotował te zdjęcia odpowiednio w Photoshopie to poziom byłby ten sam. A to raczej micles nie jest na plus.
    Daj, przygotuj, pogadamy
    Te zdjęcia w ogóle nie mają żadnego klimatu. Są mniej lub bardziej poprawne, ale ciężko się zatrzymać na którymkolwiek na dłużej. Miałeś chociaż jakiś pomysł na te zdjęcia zanim dojechałeś na miejsce? Czy po prostu fotografowałeś chwila po chwili, zdarzenie po zdarzeniu? Bo tak to wygląda właśnie. Po prostu pamiątkowe zdjęcia z wycieczki dla mamy.
    To co? Gdzie ten pomysł chłopaku?
    Pomysł był taki, żeby zrobić rzetelny reportaż z wyprawy harcerskiej, taki od A do Z. Byłem też świadomy swoich ograniczeń (plecak), ale nie byłem świadomy tego, że na tyle utożsamię się z grupą, żeby czasami zapominać o fotografowaniu, na rzecz np martwienia się o losy członków itp. Często też nie mogłem robić zdjęć, bo nie było czasu - czynności obligatoryjne (np krótki postój na obiad - albo będę jadł, albo robił zdjęcia - wybór często był prosty ) Dlatego też uważam, że można było to zrobić lepiej. Ale z drugiej strony, po złożeniu w/w ciągu zdjęć stwierdziłem też, że założony plan wypełniłem.
    Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    widać, że Micles to prawdziwy hardcore i wczoraj od 17 do północy siedział i czekał na komentarze na CB.. pełne uzależnienie
    A później od północy do 5:00 obrabiał ślub. Whoa, niezły hardkor

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

tak sobie myślę, bez urazy Michale, że gdybyś zamiast tego całego sprzętu jaki wziąłeś i którym z tak się zachwycasz wziął ze sobą jakiegoś Rolleia 35 lub jakiś sprzęcik lomograficzny to i nie nadźwigałbyś się a i zdjęcia miałyby charakter...a tak wycieczka szkolna i na szkolną gazetkę się nadaje. Pisząc "szkoła" mam na myśli co najwyżej średni poziom zdjęć wycieczkowych gimnazjalistów. Nie mój aparat, nie moja migawka...mnie byłoby szkoda

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tyle że mi do tego "waszego" charakteru daleko. Na razie bardziej cenię sobie ładniutki, kolorowiutki, ostrutki obrazek, a nie głęboko kontrastowe zaszumione malarskie mazy.

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Kurcze, ile komentarzy, no normalnie nie nadążam z odpisywaniem...

Ludzie, napiszcie coś! Dobre, czy nie?
    dobre, dobre
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Tyle że mi do tego "waszego" charakteru daleko. Na razie bardziej cenię sobie ładniutki, kolorowiutki, ostrutki obrazek, a nie głęboko kontrastowe zaszumione malarskie mazy.
    ale skoncz skupiac sie na rzeczach niewaznych jak postprocessing, zacznij myslec o fotografii

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie potrafię sobie wyobrazić jak inaczej zdjęcia z takiego tematu mogłyby wyglądać. Mogłyby być jedynie "lepsze", ale chyba nie "inne". Mogłoby być ich także mniej

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Thumbs down

Nie potrafię sobie wyobrazić jak inaczej zdjęcia z takiego tematu mogłyby wyglądać. Mogłyby być jedynie "lepsze", ale chyba nie "inne". Mogłoby być ich także mniej
    Mogłoby ich nie być wcale, bo wnosza - oględnie mówiąc - bardzo niewiele do zawartości tego forum. Publikujesz zwyczajne gnioty, bez jakiegokolwiek przekazu.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Czekamy na twój wkład.

Pierwsza część projektu "Obcokrajowcy w Poznaniu"

Z racji mnogości osób odpowiedzialnych za projekt, postanowiłem zejść na drugi plan i wziąć odpowiedzialność za oświetlenie, a w wolnej chwili już po tej "regularnej" sesji zdjęciowej na cele wystawy, pstryknąć każdej osobie jeden portret średnim.

Standardowo wrzucam wszystkie 12 klatek, całą rolkę.

714.

715.

716.

717.

718.

719.

720.

721.

722.

723.

724.

725.

Odciski palców należą do pana wywołującego w salonie Fotoviva w Kupcu Poznańskim. Gorąco polecam!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Nieźle zmasakrował błonę. Te takie" zajączki" np na 719 to też jego robota?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie wiem. Zapytaj PSIXa Podejrzewam, że tak, bo na drugiej kliszy (odziwo oddanej razem z tą powyższą) nie ma takich smaczków. Może przyszedł "pan praktykant".

Strona 306 z 345 PierwszyPierwszy ... 206256296304305306307308316 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów