Strona 58 z 97 PierwszyPierwszy ... 848565758596068 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 963

Wątek: Canon 24mm f/1.4 L II USM lens

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    albo tez..
    .. spoleczenstwo staje sie coraz bardziej zamozne, polakow stac na coraz wiecej i coraz wiecej fotoamatorow z kilku miesiecznym stazem w fotografii szuka pelnej klatki do fotografowania swojej rodziny na spacerze i wigilii, po czym sa niezadowoleni z faktu, iz przy przyslonie 1.4 kotlet jest ostry, a widelec juz nie.
    hokus pokus FRONTFOCUS
    A nadal "sekretem jest przepis na gumisiowy sok "

Początki nałogu

Domyślnie

albo tez..
    .. spoleczenstwo staje sie coraz bardziej zamozne, polakow stac na coraz wiecej i coraz wiecej fotoamatorow z kilku miesiecznym stazem w fotografii szuka pelnej klatki do fotografowania swojej rodziny na spacerze i wigilii, po czym sa niezadowoleni z faktu, iz przy przyslonie 1.4 kotlet jest ostry, a widelec juz nie.
    hokus pokus FRONTFOCUS
    made my day
    W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

albo tez..
    hokus pokus FRONTFOCUS
    Kiedyś pani w jednym z dużych sklepów, a raczej marketów, składała reklamację, że aparat jest zepsuty, bo jej wieczorem gołębie rozmazane na zdjęciach wychodzą. Z tego co pamietam nikon d60 plus kit.
    C5Dmk2 | 580EXII | 17-40 | 50 | 85 | 135

Coś już napisał Awatar Nippy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    To sprawdz sobie puszkę Czasami trzeba użyć troche logiki.
    Przeczytałeś moje drugie zdanie, czy tylko pierwsze? Czasami trzeba przeczytać całą wypowiedź

Zablokowany

Domyślnie

Nippy ja bym na Twoim miejscu powściągnęła się od takich odpowiedzi ;-) Brak zrozumienia słowa pisanego i w związku z tym pisanie głupot to dość popularna tutaj tradycja. A jeszcze popularniejsze jest piętnowanie przez tutejsze służby porządkowe zwracania uwagi na takie pisanie głupot, przejawiające się w formie zamykania merytorycznych wątków, wlepiania ostrzeżeń itp. tokowania :-)

Jeśli zaś chodzi o 24L to potrafi on sprawić takie problemy, takie same miał mój kolega i ostatecznie dał sobie z tym szkłem siana. Ja mam 24L i z 5D2 też potrafię mieć pod górkę z trafianiem w punkt, a cały sprzęt miałam kalibrowany na Żytniej*. Z pozostałymi obiektywami kłopotu nie ma.

* bold specjalnie dla wszystkich, którzy czytają tylko pierwsze zdanie z posta ;-)

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nippy Zobacz posta
    Przeczytałeś moje drugie zdanie, czy tylko pierwsze? Czasami trzeba przeczytać całą wypowiedź
    O widzisz. Cytowałem cytat
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

To prawda, ze nie jest to "latwe" szklo. Z mojej calej kolekcji moge powiedziec, ze najtrudniejsze w obsludze (nawet na deesie) ale nie wrocilbym do 35L ani na chwile

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    To prawda, ze nie jest to "latwe" szklo. Z mojej calej kolekcji moge powiedziec, ze najtrudniejsze w obsludze (nawet na deesie) ale nie wrocilbym do 35L ani na chwile
    Właścicieli bohatera wątku uprasza się o więcej fotek.
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Właścicieli bohatera wątku uprasza się o więcej fotek.
    Moze ci pozyczyc to sobie fotek narobisz?
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Mi pożycz ;p

Strona 58 z 97 PierwszyPierwszy ... 848565758596068 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów