Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
No więc nie jest oferowany TYLKO na stopie Height Adjustable, bo tak zrozumiałem poprzednią wypowiedź...
Mam CG243W kupiony w polskim sklepie, nie wiem jaka się za tym dystrybucja kryje, i jest na FS... Obraca się, pochyla, zjeżdża mordą na samą glebę i tańczy i śpiewa :-D ... Ogólnie rewelacyjna swoboda regulacji!
piątka, trochę szkła i gadżety
Czytam i czytam na temat tych monitorow i jeszcze jedna watpliwosc sie narodzila, bo ludzie w internecie sie kloca w kwesti srebrzenia. Sam poszukam gdzies sklepu gdzie bede mogl sie osobiscie przyjrzec problemowi, ale fajnie by bylo poznac opinie wlascicieli monitorow z IPS, a zeby osobnego tematu nie zakladac to taka ankietke zrobilem.
Ci co nie posiadaja IPS'a, a chca poznac wyniki ankiety wystarczy ze klikna "nie mam zdania"
Ostatnio edytowane przez Opa_Apo ; 19-07-2011 o 16:27
Problem istnieje jeśli ktoś kupuje monitor IPS-owy do zastosowań uniwersalnych. Odnośnie ankiety, opinie właścicieli nie są zbyt miarodajne z dwóch powodów:
1. Z reguły nie ma punktu odniesienia.
2. Każda myszka swój ogonek chwali.
Ocena uciążliwości jest możliwa wyłącznie na swoim stanowisku pracy, przy swoim oświetleniu i przy swoich aplikacjach. Zdecydowanie nie w sklepie.