Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1181

Wątek: Jaki statyw

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Zdecydowałem się na C-258 + KJ-2, glównie z uwagi na cenę, wczesniej do mojegu Fuji S9600 miałem też jakieś z tańszych rozwiązań jak to do kompaktu i dawało radę (kupione za 49 zł w EURO RTV...). Zresztą jak zapinałem do niegoo 550 z gripem i 50 1.8 to nawet było ok, ale tylko w domu. Na zewnątrz już bym się bał, przynajmniej na maksymalnej wysokosci.
    Rzadko używam statywu i jeśli już to w stabilnych miejscach wieć myślę, że wystarczy C-258. Dam znać jak dostanę przesyłkę i jak się sprawuje.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Zdecydowałem się na C-258 + KJ-2, glównie z uwagi na cenę, wczesniej do mojegu Fuji S9600 miałem też jakieś z tańszych rozwiązań jak to do kompaktu i dawało radę (kupione za 49 zł w EURO RTV...). Zresztą jak zapinałem do niegoo 550 z gripem i 50 1.8 to nawet było ok, ale tylko w domu. Na zewnątrz już bym się bał, przynajmniej na maksymalnej wysokosci.
    Rzadko używam statywu i jeśli już to w stabilnych miejscach wieć myślę, że wystarczy C-258. Dam znać jak dostanę przesyłkę i jak się sprawuje.
    Przesyłkę? W Krakowie masz gościa handlującego Triopo, taki zestaw kosztuje u niego 199 zł.
    Ostatnio edytowane przez Merde ; 13-07-2011 o 16:47
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Przesyłkę? W Krakowie masz gościa handlującego Tripo, taki zestaw kosztuje u niego 199 zł.
    chodzi Ci o sklep z Mogilan pod Krakowem?
    tam kupiłem w tej właśnie cenie, z tym, że nie miałem żadnej opcji na odbiór osobisty, gdyż, ponieważ godziny ich pracy pokrywają się z moimi, stąd byłem zmuszony kurierem...

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    chodzi Ci o sklep z Mogilan pod Krakowem?
    tam kupiłem w tej właśnie cenie, z tym, że nie miałem żadnej opcji na odbiór osobisty, gdyż, ponieważ godziny ich pracy pokrywają się z moimi, stąd byłem zmuszony kurierem...
    Radosław Bielik
    P.H.U. RBL Radosław Bielik
    Muzyków 6
    30-823 Kraków
    REGON: 120463253
    NIP: 679-251-35-10

Aukcja z tym zestawem: http://allegro.pl/zestaw-triopo-stat...693676034.html

Ja się umawiałem na odbiór coś po 17stej, wystawia faktury VAT. Generalnie polecam. Miałem brać od Towersa, ale po kilku mailach kontakt się urwał (cóż, miałem dosyć nietypowe wymagania), cenę też Radek Bielik miał lepszą...
    Ostatnio edytowane przez Merde ; 13-07-2011 o 16:48
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów