już drugi wątek dzisiaj - wysyp jakiś czy co?
przeniesione i połączone
już drugi wątek dzisiaj - wysyp jakiś czy co?
przeniesione i połączone
Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 08-07-2011 o 21:20
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Nie ma się czym zachwycać. I tak zdjęcie jest robione przez wbudowany obiektyw więc jakość może być tylko gorsza bo e-Lka robi za nasadkę jedynie.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
A mnie zastanawia jaki jest tego sens. Skoro ktoś ma eLki to ma też raczej do nich aparat.
Chcą użyć tego cuda musi targać ze sobą szkło, które nie jest małe, więc to co mu szkodzi zabrać i lustrzankę?
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
spiesze wyjasnic...
bo z Apple jest jak Paris Hilton... nie wazne jak, byle gadali. ze jest bez sensu to nikogo nie obchodzi, jesli tylko napedza belkoczace media, ktorych 90% czytelnikow i tak samodzielnie nie uzywa mozgu, tylko bezrefleksyjnie lyka wszystko, co sie poda...
Dokładnie tak. To tylko bardzo tania reklama iPhona, który przy okazji jest pokazywany jako urządzenie tak genialne że nadaje się "do wszystkiego".
Zaprojektowanie i wyprodukowanie takiego adaptera, nie przenoszącego automatyki jest śmiesznie tanie, a za to teraz pojawi się pełno wątków w sieci komentujących ten ficzer.
... a sekciarze i tak to łyknął![]()
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
nie no super ajphon jest już od dawna profesjonalny, fotoreporterzy cykają nim fotki żeby nie wyróżniać się w tłumie teraz będą robić ptaki i przyrodę i jako paparazzi.
i jeszcze taki dodatek
wysłano z normalnego stacjonarnego peceta używając normalnej przeglądarki![]()
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
Wszyscy ci, którzy poszli w stronę obiektywów EF-s teraz żałują - Do epla pasują tylko profesjonalne mocowania EF![]()
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria