Strona 33 z 37 PierwszyPierwszy ... 233132333435 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 369

Wątek: Albumy ślubne, fotoksiążki

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Nie znam, indesigna używam Na pewno Yervant Gallery ale ten program jest dość drogi.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Beny! Zobacz posta
    Tak jak podkreśliłem, w tym zleceniu właśnie fotoksiążka odpada.
    Album - a jak pisałem, to czy albumy kieszeniowe?
    A i gdzie szukać oprócz fotokoszyk.pl...

albumy kieszeniowe to chyba najgorszy sposób prezentacji zdjęć ślubnych... powiem brutalnie... nie ma gorszej wsi niż taki album na zdjęcia ślubne
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GoOrange Zobacz posta
    To może mogę prosić o jakieś nazwy tych programów?
    foto-fusion
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Bart3k Zobacz posta
    albumy kieszeniowe to chyba najgorszy sposób prezentacji zdjęć ślubnych... powiem brutalnie... nie ma gorszej wsi niż taki album na zdjęcia ślubne
    to też zależy jakie zdjęcia bo może klimatem akurat pasują
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 23-03-2011 o 14:28 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Domyślnie

ponieważ marekb podał adres drukarni - a teraz powstała już strona "albumowa" to chętnych zapraszam na www.kdalbumy.pl - tam znajdziecie zdecydowanie więcej informacji

nie będę się rozpisywać coby nie zaśmiecać wątku

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Pozwolę sobie odświeżyć i zadać konkretne pytanie:
    Czy znacie jakiś soft POD MACA typu DG foto-art lub Fusion- foto? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i porady, tylko błagam nie piszcie o darmowych programikach polecanych przez laby i drukarnie - to kwas .
    pozd®ówka
    regulamin pkt 8

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Ja składam w indesignie.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Ja składam w indesignie.
    dzięki. Inne propozycje?
    regulamin pkt 8

Bywalec Awatar chuba
    Miasto
    Tomaszów Lubelski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photographus Zobacz posta
    dzięki. Inne propozycje?
    Corel Draw i Adobe Illustrator. Chociaż propozycja Panka zdecydowanie lepsza.
    Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra Canon

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Witam,

Pozwolę sobie nieco odswieżyć temat. Dziś zabrałem się za wyklejanie albumu włoskiej firmy Cor-Alb, wg. mnie bardzo wysoka jakość. Jako medium klejące przylepce Henzo. Niestety podczas przekładania już pierwszej kartki zdjęcie się odrywa. Format albumu ok. 30 x 30 cm. Format odbitki 15x23 cm. Jakieś pomysły? Czy coś robie źle? Mam takie wrażenie jakby karton, z którego jest zrobiony album nie przyjmował tego kleju z przylepców.

Tańsze albumy np: Walther, Panodia wyklejałem z powodzeniem tymi przylepcami. Czy pozostaje mi tylko pistolet z taśmą / błoną?

Mam jeszcze wątpliwość co do ilości użytych przeze mnie fotoprzylepców. Dla fotek 15 x 21 przeważnie stosuję 9 albo nawet więcej sztuk, bo wydaje mi się, że fotką się nie trzyma dostatecznie, a tutaj czytam, że wystarczy 5 szt. dla tego formatu. Dodam, że nie zależmi mi na szybkości przyklejania, bo albumy robie dla siebie - dla przyjemności.

Domyślnie

Ja używam tej dużej maszynki henzo, taśma do nich jest konkretna i nigdy mi się nic nie odkleja, formaty przeważnie takie jak twoje. Czasem jak mi się zapas taśmy skończy i mam robić podklejkami to jestem chory
    Smaruje dookoła przerywaną linię, a na zagięciach kart ciągłą, mam ostatnio takiego myra, że nic nie może mi odstawać
    sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
    niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
    Fotograf ślubny

Strona 33 z 37 PierwszyPierwszy ... 233132333435 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów