Pokaż wyniki od 1 do 10 z 115

Wątek: Jaka mysz do PSa?

Mieszany widok

Bywalec Awatar grzbiet
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

mxw
    ciekawe, jaką wydajność baterii można wycisnąć na opcji nr 1.
    ale pewnie dużo lepiej nie jest.
    i pytanie - co wtedy nie działa?
    Właśnie sprawdzam, do preferowanych przeze mnie zastosowań różnicy w działaniu nie zauważyłem (ale specjalistą od testów nie jestem, być może jest jakaś wada takiego używania)

acha, ale mam jeszcze jedno pytanie: kabel do ładowania od strony myszki to jest standardowe micro-USB?
    różnie piszą w testach, generalnie wygląda to jak micro-USB (np. od komórki), ale może być problem z fizycznym zmieszczeniem wtyczki w myszce.
    Kabel do ładowania od strony myszki to standardowe micro-usb, np. ja przez ten kabel podłączam także swoją Nokię N900, należy pamiętać jednak, że obudowa wtyku micro-usb (nie wiem jak to fachowo nazwać) jest specjalnie wyprofilowana i ściśle przystosowana do gniazda w myszce...

A do PS (i nie tylko) polecam klawiaturę Logitech G11, to jest dopiero kombajn, całą masę skrótów i makr można do swoich preferencji stworzyć Pomaga bardzo...
    Ostatnio edytowane przez grzbiet ; 24-06-2011 o 20:16

Początki nałogu Awatar luc_october

Domyślnie

Ja mam zestaw bezprzewodowy Logitech LX 710 i polecam. Przydatne skróty na klawiaturze specjalnie pod foto (zoom). Na myszce dodatkowe przyciski programowalne. Ustawiłem sobie na myszce brush size i pędzluję foty.

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzbiet Zobacz posta
    Właśnie sprawdzam
    w takim razie czekam na wynik

Kabel do ładowania od strony myszki to standardowe micro-usb, np. ja przez ten kabel podłączam także swoją Nokię N900
    ok, świetnie.
    ale rozumiem, że - z uwagi właśnie na tę wyprofilowaną wtyczkę - kabel od N900 nie da się wpiąć w G700?

chodzi mi po prostu o to, żeby nie nosić kilku kabli ze sobą, a kabel micro-usb 2.0 już ze sobą noszę (do komórki i do dysku z usb 3.0) - jest dość cienki, elastyczny i ma małą wtyczkę (dokupiony osobno za 5 zł). byłoby fajnie, gdyby przypasował też do myszy.

ale rozumiem, że trzeba by wtyczkę nieco "ostrugać" :wink:

A do PS (i nie tylko) polecam klawiaturę Logitech G11
    oj, no tak, tak
    tylko że na razie szukam myszki roboczej - czyli do laptopa, więc o drugiej klawiaturze nie ma mowy.

natomiast do stacjonarnego klocka to ta klawiatura może być fajna (też konkurencyjne microsoft X4, X6), ale IMHO wtedy myszka tylko na sznurku.
    pozdro.,
    m.

Uprawnienia umieszczania postów