Pokaż wyniki od 1 do 10 z 165

Wątek: Karta Pamieci CompactFlash ???

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dziobolek Zobacz posta
    No właśnie... i tu się zastanawiam czy tak czasem te "problematyczne" egzemplarze, to nie podróbki, a właściciele tego niezby świadomi są.
    nie sadze. podrobka oznacza generalnie karte o gorszych parametrach, ale niekoniecznie jakiejs wybitniej wyzszej awaryjnosci. z tym, ze... patrz dalej

Cytat Zamieszczone przez dziobolek Zobacz posta
    Ja mam Sandiska lat pięć, i żadnego mi numeru nie wywinął (odpukać).
    ja mam Ultre II od jakichs 2 lat i tez co do awaryjnosci nie ma zastrzezen.

z tym ze, zeby dokonczyc mysl powyzej - jej wydajnosc jest tak kiepska, ze juz wole zamiast niej wlozyc do czytnika PQI 120x, ktore kosztuje 1/3 ceny ww. Ultry II i jest tak nominalnie, jak i zwlaszcza realnie, wyraznie od tego SanDiska szybsza. wiec zwyczajnie nie dociera do mnie potrzeba placenia takiej ceny za mocno przecietna karte
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    jej wydajnosc jest tak kiepska, ze juz wole zamiast niej wlozyc do czytnika PQI 120x, ktore kosztuje 1/3 ceny ww. Ultry II i jest tak nominalnie, jak i zwlaszcza realnie, wyraznie od tego SanDiska szybsza.
    Wykonałem kiedyś testy swoich kart i czytników, które można przeczytać tu: http://fofot.pl/viewtopic.php?p=5107#5107
    W kwestii współpracy z czytnikami, rzeczywiście zmierzone prędkości bywają niekiedy zaskoczeniem Inaczej miewa się przy współpracy z aparatem. W moim przypadku, niby szybsze SanDiski działały wolniej w czytniku, ale ich prędkość objawiała siew aparacie.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    W kwestii współpracy z czytnikami, rzeczywiście zmierzone prędkości bywają niekiedy zaskoczeniem Inaczej miewa się przy współpracy z aparatem. W moim przypadku, niby szybsze SanDiski działały wolniej w czytniku, ale ich prędkość objawiała siew aparacie.
    to mozliwe. ja mam 5D wiec tu predkosc zapisu karty nie ma najmniejszego znaczenia
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów