Pokaż wyniki od 1 do 10 z 66

Wątek: Jakość odbitek w empiku - skandal

Mieszany widok

anna-bio
    Guest

Domyślnie

Dziękuję Wam za wypowiedzi.
    Tak, macie rację, pod pewnym względem.
    ..chodzi o to, że w tym przypadku nie były to zdjęcia "artystyczne", a zwykłe zdjęcia z wakacji z dwóch lat. Chciałam po prostu taniej ... tym bardziej, że była w tym czasie duża promocja cenowa.... no i tak się wrobiłam. Zdjęcia "artystyczne" zawsze wywoływałam w punkcie przy kinie Relax w W-wie, nigdy mnie nie zawiedli, lecz wywoływanie u nich takiej ilości zdjęć było by potwornie drogie.
    A mi zależało i na czasie i na cenie... no to się wrobiłam.
    Nie piszę by marudzić, piszę by OSTRZEC. Bo forum jest przecież w sieci, różni ludzie czytają, moją wiadomość kieruję do każdego - także do fotoamatora, by po prostu przestrzec. Nie można chować głowy w piasek, trzeba piętnować oszustwa, stąd mój post, kierowany do wszystkich - jest to post będący ostrzeżeniem przed tą firmą.
    Bo jeśli nikt nie będzie pisał, piętnował, to złodzieje będą zawsze czuli się bezkarni.
    Sąd Konsumenta zawsze jest ryzykiem. Istnieje możliwość przegrania sprawy. Zatem jedyne co pozostaje to platforma publiczna czyli Internet, by ostrzegać ludzi. To nie moja "wina", iż oddałam do empikfoto zdjęcia. Jedyną winę ponosi empik - karygodna jakość usług, która przecież nie powinna mieć miejsca.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anna-bio Zobacz posta
    Chciałam po prostu taniej ...
    Skorzystaj z oferty dla CB w Lab Polska. Na pewno będzie jeszcze taniej, bo za 1000 odbitek zapłacisz coś koło 500 i będa takie, jakie im dasz do wywołania.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar dziobolek
    Miasto
    Dublin/Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Skorzystaj z oferty dla CB w Lab Polska. Na pewno będzie jeszcze taniej, bo za 1000 odbitek zapłacisz coś koło 500 i będa takie, jakie im dasz do wywołania.
    ...lub FotoJoker - miewają ciekawe promocje cenowe powiązane z wołaniem większych ilości.

Pozdrówka!
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
    tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Uprawnienia umieszczania postów