Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: Kto mnie przekona do Canona ;)

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Szulif

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez r3b Zobacz posta
    Cześć wam wszystkim. Jak już pewnie większość z was się orientuje Sony odstępuje od produkcji klasycznych DSLR i dlatego zastanawiam się nad przejściem do innego systemu... Aktualnie dysponuje sony a450, oraz szkłami 16-80 zeiss, 70-200 HSM EX II od sigmy i minoltowską starą dobrą 50mm 1.7 af a do tego jeszcze lampka Metz 58 af-1. Myślę, ze za wszystko udało by mi się uzbierać jakies 6500zł. Jak dobrze wykorzystać taką kwotę w systemie Canon-a?

Dzięki za sugestie...
    nie wierze ze sony odstepuje od produkcji klasycznych DSLR. nie powiem, usmiechnalbym sie szeroko gdyby tak bylo ale tak nie bedzie. nie ufaj plotkom i zawodzeniu na forach

zastanow sie czego Ci brakuje w auktualnym zestawie i wymien/dokup jakies szklo, albo zmien puche. z tego co widze bierzesz pod uwage uzywki, wiec moze wychaczysz a850 w dobrej cenie? mysle ze wtedy zapalbys po raz kolejny motywacje do robienie zdjec a nie szukania po raz kolejny sprzetu od 0.

kazdy system ma swoje + i - ale przeskakiwanie z systemu na system co jakis czas na zasadzie "przekonajcie mnie".. a za rok "przekonaja Cie" nikoniarze bo jakis ciekawy zoom im odswierza... to niepowazne. zastanow sie czego Ci brakuje w aktualnym zestawie i nie zwracaj uwagi na to ze sony przestanie produkowac lustra bo to takprawdopodobne jak to ze zbankrutuje

pozdrawiam
    CANON ::: dostawca narzedzi

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szulif Zobacz posta
    nie wierze ze sony odstepuje od produkcji klasycznych DSLR. nie powiem, usmiechnalbym sie szeroko gdyby tak bylo ale tak nie bedzie. nie ufaj plotkom i zawodzeniu na forach
    ...
    kazdy system ma swoje + i - ale przeskakiwanie z systemu na system co jakis czas na zasadzie "przekonajcie mnie".. a za rok "przekonaja Cie" nikoniarze bo jakis ciekawy zoom im odswierza... to niepowazne...

Za dużo wpakowali w to kasy produkcje, technologie, by teraz rezygnować
    no chyba że bebechami jest to stara minolta z wgranym softem sony.

Ale bez przeskakiwania nie zobaczysz jakie są różnice pomiędzy systemami nie tylko te powierzchowne, a jak znasz wady i zalety każdego systemu łatwiej wybrać sobie ten który najbardziej odpowiada.

Uprawnienia umieszczania postów