Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bob_ Zobacz posta
    Jeśli masz na myśli tą komorę od góry, to jest całkiem spora. Mieszczę do niej zapasową kartę, kabelek usb i synchro (ma wewnątrz mini kieszonki które to wszytko uporządkują), obiektyw 17-55, lub 70-200 i lampę. To w przeliczeniu na znany nam sprzęt. W przeliczeniu na inną walutę, to komora ta spokojnie mieści... czteropak piwa
    Właśnie o tę inną walutę mi chodziło Dzieki za odpowiedź

Cytat Zamieszczone przez DarkMan Zobacz posta
    Fajnie, że wspomnieliście o firmie Kata.
    Kata D-3N1-11 Ktoś ma ten model? Wejdzie tam 5d z 70-200? Albo chociaż rozłączony.., Choć wolałbym nie.

To fascynujące, że w sprzedaży jest cała masa modeli plecaczków, różnych producentów, ale wszyscy oni powielają konstrukcje konkurencji i ostatecznie wybór pozostaje głównie w kwestii designu... Albo jakieś wielkie krowy na cały dobytek i lapka 17 cali albo maleństwo na aparat z 50...
    oglądałam dziś wszystkie modele z serii 3N1. Wersja 11 jest b. mała - raczej 70-200 z body tam nie wejdzie. Nie przymierzałam, ale rozmawiałam ze sprzedawcą i powiedział mi, że raczej żadne body z gripem powyżej 7d do katy 3N1-10 (11) nie wejdzie. ten 3N1-10 to bardzo mały zgrabny plecaczek i z tego względu fajny.
    Ostatnio edytowane przez Curie19 ; 19-05-2011 o 21:38

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Curie19 Zobacz posta
    Właśnie o tę inną walutę mi chodziło Dzieki za odpowiedź

oglądałam dziś wszystkie modele z serii 3N1. Wersja 11 jest b. mała - raczej 70-200 z body tam nie wejdzie. Nie przymierzałam, ale rozmawiałam ze sprzedawcą i powiedział mi, że raczej żadne body z gripem powyżej 7d do katy 3N1-10 (11) nie wejdzie. ten 3N1-10 to bardzo mały zgrabny plecaczek i z tego względu fajny.
    Widziałeś może model 33? Jest dużo większy od 11? Tak na oko, bo wymiary znam, 10 cm różnicy na szerokość.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Widziałeś może model 33? Jest dużo większy od 11? Tak na oko, bo wymiary znam, 10 cm różnicy na szerokość.
    Jest wyraźnie większy. Do 3N1-2x zmieści się korpus z jakimś szkłem i obok w kieszeni 70-200. Do 3N1-3x zapakujesz bez problemu aparat z przykręconym 70-200.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tak widziałam. I tak jak pisali poprzednicy - ten plecak sprawia wrażenie wielkiej kanciastej skrzynki. Nie oglądałam go z bliska bo jest naprawdę duży a ja nie potrzebuję tak dużego plecaka.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów