Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 59 z 59

Wątek: Reporterka wojenna

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Podobają mi się zdjęcia tego typu, niby chciałbym pofotografować, ale jednak wolę pożyć sobie trochę dłużej, może nudniej, ale dłużej.

Z jednej strony mam kumpla, któremu zdarza się focić konflikty i nie ma z tym problemu, raczej myśli o tym jak o okazji do zrobienia dobrych fot, z drugiej jednak presja że mogę już nie wrócić do domu i do moich bliskich jest nie dla mnie.

W zasadzie większość tego typu fotografów jest samotnikami, a mimo wszystko, nie chciałbym spędzić resztek życia z aparatem, jakikolwiek on by nie był
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Coś już napisał
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

W Libii zginęli Chris Hondros i Tim Hetherington. Wojna zabrała kolejnych wybitnych fotoreporterów.

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Post {}

Bywalec Awatar Pinek
    Miasto
    MG aka Stąporków (świętokrzyskie)

Domyślnie

oglądałem kiedyś dokument chyba na tvp1 (może już ktoś o ty pisał nie chce mi sie czytać wszystkich postow) o fotografach "wojennych" XX wieku, z niektórymi wywiady były. Trochę bym chciał byc tam bo jednak foty wymiatają

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Jakby coś, to polecam film "Dom Frankiego".
    Stary, ale dobry.
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Dopiero zaczyna Awatar krzysztofT
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Nic szczególnego, jeśli chodzi reportera wojennego, jesteś w centrum wydarzeń masz ze soba najpotrzebniejszy sprzet, ten który Ci sie na pewny przyda i kamizeka ( zależne od miejsca)
    Byłem w Iraku i nie fajnie to wspominam, mam nadzieje, że już tam nie wróce.

Bywalec Awatar LemonR
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofT Zobacz posta
    Nic szczególnego, jeśli chodzi reportera wojennego, jesteś w centrum wydarzeń masz ze soba najpotrzebniejszy sprzet, ten który Ci sie na pewny przyda i kamizeka ( zależne od miejsca)
    Byłem w Iraku i nie fajnie to wspominam, mam nadzieje, że już tam nie wróce.
    Byłeś w Iraku jako reporter czy jako jeden z żołnierzy w składzie PKW bo to chyba jednak różnica. Reporterzy wojenni to raczej osoby działające na własną rękę, ryzykują dużo więcej niż ci którzy nocują w bazie potem jadą z patrolem zrobić kilka fotek. Ja też byłem w Iraku i w Afganistanie, zrobiłem masę zdjęć ale nie nazwałbym się reporterem wojennym jak i nie powiedziałbym, że reporterka wojenna (ta prawdziwa) to nic szczególnego.

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez orlen.ownlog.com Zobacz posta
    Dzięki za ten link!!

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów