Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1181

Wątek: Jaki statyw

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czapa Zobacz posta
    akustyku ,) a co jeśli zapierałbym się nogami i łokciami przy manfrotto, któremu z tych trzech linków byś zaufał ?
    zadnemu, przynajmniej przed przemacaniem

moge sie mylic, ale moje doswiadczenia z MF sa takie, ze jakosc mechaniczna jest gorsza niz wyglad zewnetrzny, a tu juz wyglad zewnetrzny mnie nie przekonuje. widzialem Gitzo o swietnej stabilnosci przy rureczkach o srednicy 20mm, ale MF jeszcze nie. co najwyzej regularnie obserwuje na wyjazdach zawodnikow, ktorzy objuczeni plecakami noszacymi lekko liczac 3000 EUR sprzetu, usiluja cos tam upstrykac na najtanszym statywie, koniecznie z czerwona kropka. efekty sa... wierze, ze swietne, przynajmniej zdaniem zainteresowanych

mozesz zobaczyc chinskie zamienniki 055 na Allegro, jesli bardzo upierasz sie przy czerwonej kropce...
    www albo tez flickr

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    zadnemu, przynajmniej przed przemacaniem

moge sie mylic, ale moje doswiadczenia z MF sa takie, ze jakosc mechaniczna jest gorsza niz wyglad zewnetrzny, a tu juz wyglad zewnetrzny mnie nie przekonuje. widzialem Gitzo o swietnej stabilnosci przy rureczkach o srednicy 20mm, ale MF jeszcze nie. co najwyzej regularnie obserwuje na wyjazdach zawodnikow, ktorzy objuczeni plecakami noszacymi lekko liczac 3000 EUR sprzetu, usiluja cos tam upstrykac na najtanszym statywie, koniecznie z czerwona kropka. efekty sa... wierze, ze swietne, przynajmniej zdaniem zainteresowanych

mozesz zobaczyc chinskie zamienniki 055 na Allegro, jesli bardzo upierasz sie przy czerwonej kropce...

A moje doświadczenia z nogami MF sa takie, że jesli mowa o wyższych modelach to akurat nogi MF robi bardzo dobre...
    Głowice to fakt, konkurencja ma o wiele lepsze (ja wybrałem Benro B-2), ale nogi karbonowe od MF sprawują sie wyśmienicie. Mocowanie na klamry jest szybkie i pewne...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów