Strona 387 z 484 PierwszyPierwszy ... 287337377385386387388389397437 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 861 do 3 870 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Bywalec Awatar rostek andrzej
    Miasto
    Szczecin/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    Też się dziwię Może podaj numer seryjny tego obiektywu
    He he, teraz pewnie zapadnie niezręczna cisza

Domyślnie

Dlaczego ktoś ma podawać nr seryjny obiektywu?
    Gdyby ktoś mi coś takiego napisał na pewno bym nie podał dla samego faktu że nie muszę się nikomu z niczego tłumaczyć

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hubi78 Zobacz posta
    na pewno bym nie podał dla samego faktu że nie muszę się nikomu z niczego tłumaczyć
    Jeśli obiektyw był kradziony (nie twierdzę że w tym przypadku tak było), to wierz mi, musiałbyś się tłumaczyć.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Domyślnie

Jeśli był, ale ani ja ani Ty tego nie wiesz. Wiesz ile ludzi kupuje apraty i obiektywy nie mając dowodu zakupu? bardzo dużo. Gdyby tak każdego podejrzewać o to, że kupił coś sporo taniej to chyba byśmy się nie opędzili od podejrzeń....Body 50d kosztuje teraz od 2800 do nawet 3200 z małym licznikiem na gwarancji z papierami. Ja takie body kupiłem za 2 tys odsprzedałem z zyskiem i nie pamietam jaki miał numer seryjny i nawet gdyby był kradziony to nie miałem takiej wiadomości przy zakupie. Gdybym wiedział że jest kradziony to bym w ogóle nie kupował. Tak samo jak większość ludzi. Myślę że każdy kupuje sprzęt w dobrej wierze.

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hubi78 Zobacz posta
    Jeśli był, ale ani ja ani Ty tego nie wiesz. Wiesz ile ludzi kupuje apraty i obiektywy nie mając dowodu zakupu? bardzo dużo. Gdyby tak każdego podejrzewać o to, że kupił coś sporo taniej to chyba byśmy się nie opędzili od podejrzeń....Body 50d kosztuje teraz od 2800 do nawet 3200 z małym licznikiem na gwarancji z papierami. Ja takie body kupiłem za 2 tys odsprzedałem z zyskiem i nie pamietam jaki miał numer seryjny i nawet gdyby był kradziony to nie miałem takiej wiadomości przy zakupie. Gdybym wiedział że jest kradziony to bym w ogóle nie kupował. Tak samo jak większość ludzi. Myślę że każdy kupuje sprzęt w dobrej wierze.
    Jeśli mówimy o tym samym body , to mogę podać Ci numer :-D. Wszystkie body i szkła miałem/mam zgłaszane na moim koncie Canona - wraz z numerami . Tak więc jeśli nawet nie mam dowodu zakupu - bo gdzieś go wcięło - zawsze można zgłosić zapytanie do Canona . i uzyskać potwierdzenie .
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Nowa Ruda

Domyślnie

Pisałem w sprawie tego C50 co wyżej.

i odpowiedzi.

"Witam
    wymiana migawki ma tylko cieszyc bo to jest element ktory sie zluzywa! cena 2100 mnie nie interesuje , bo i tak jest najtansza na allego. nie daje zadnej rekojmi . bo jest gwarancja na aparat!!!
    Pozdrawiam

Rok daje Canon Polska, drugi rok sklep do stycznia 2012 a na migawke daje Canon Polska"

nie wiem sam.. szukam już z 2 tygodnie i nic nie mogę znaleźć.

Domyślnie

A ja kupiłem w poprzednim tygodniu 5d na allegro, za 3200 wszystko ok stan świetny można znaleźć okazję
    5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt

Dopiero zaczyna Awatar beniamin2

Domyślnie

przepraszam że nie a propos tematu wątku...ale myślę że ciekawie zakończy dwa ostatnie tematy.... Wczoraj udało mi się już osobiście pomacać i kupić sprzęt.
    .....uczciwie tyram na szczęście

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

I co kupiłeś po tych przygodach.

Dopiero zaczyna Awatar beniamin2

Domyślnie

spotkałem wydaje się uczciwego gościa....
    który zgodził się podjechać do połowy trasy
    Kupiłem starą piątkę bo na tyle mnie było teraz stać a potrzebowałem aparat do soboty
    udokumentowane 10.000 przebiegu z aparatu z 2008 roku.
    jestem zadowolony
    .....uczciwie tyram na szczęście

Strona 387 z 484 PierwszyPierwszy ... 287337377385386387388389397437 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów