Pokaż wyniki od 1 do 10 z 114

Wątek: 50D - mikroregulacja działa nieliniowo??

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie

MI mily Pan z serwisu powiedzial, ze oni nie beda kilka razy odsylac sprzetu do klienta bo traca na to kase, jak chce by bylo skalibrowane tak jak sobie zycze to musze placic i wedlug nich wszystko jest ok, tylko sprzet wrocil i na szerokim koncu ma FF przy wiekszych odleglosciach, jak ustawie dla tej odleglosci to z bliska mam BF heh. Podpinalem szklo pod inne body i tez wychodzi FF. Strach juz do nich wysylac.
    50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratow

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coca Zobacz posta
    MI mily Pan z serwisu powiedzial, ze oni nie beda kilka razy odsylac sprzetu do klienta bo traca na to kase, jak chce by bylo skalibrowane tak jak sobie zycze to musze placic i wedlug nich wszystko jest ok, tylko sprzet wrocil i na szerokim koncu ma FF przy wiekszych odleglosciach, jak ustawie dla tej odleglosci to z bliska mam BF heh. Podpinalem szklo pod inne body i tez wychodzi FF. Strach juz do nich wysylac.
    Jak masz na gwarancji to powinni robic az bedziesz zadowlony Chociaz z drugiej strony jak wedle specyfikacji Canona obiektyw trafia w punkt przy 50ciokrotnosci ogniskowej przy swietle 5200k no to dziala dobrze

PS. Ja narzekalem jak musialem jezdzic do nich na Zytnia komunikacja miejska... ale jak sobie pomysle jakie Wy macie utrudnienia nie mieszkajac w okolicach Warszawy to musze sie puknac
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Uprawnienia umieszczania postów