moim zdaniem skoro to wada fabryczna to bez laski powinni wymieniac na gwarancji ~~
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
*nawet bez gwarancji
Ostatnio edytowane przez madc0w ; 24-03-2011 o 17:41 Powód: Automerged Doublepost
W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.
Wiesz, chyba nie miał bym zaufania do serwisanta, z gtórym mój aparat naprawia jakaś LASKA - szczególnie młoda i ładna...
Co do wady fabrycznej to Pan z serwisu powinien przedstawić oficjalne stanowisko producenta dotyczące tego problemu (pewnie w tzw "" powiedział fabryczna), a naprawa powinna bezwzględnie być bezpłatna - jeżeli faktycznie jest to wada fabryczna i producent się do tego przyznał.
Chodziło mi o to że powinni wymieniać korpus "Z laską" - czyli dawać nowe body plus jakąś młodą i ładną "hostesse"![]()
A tak na poważnie to dziś po podpisaniu miliona papierów dostałem nowy korpus
Jeszcze raz powtórze ostrzeżenie: przy wystąpieniu tego typu objawów jak opisałem nie kombinować ze zmianą obiektywów i testowaniem AF - "bo może zadziała na innym szkle". Według serwisu może się to skończyć poważnym uszkodzeniem silnika USM, zwłaszcza szkieł 1.2/1.4
Pozdrawiam i mam nadzieje że Wam się nie przydarzy taka niemiła niespodzianka...
No i można?
Dostałeś cały nowy korpus? No to w sumie niezły deal z tego wyszedł hehe![]()