Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Domyślnie

witam
    właśnie zakupiłam swoją pierwszą lustrzankę Canona 1000d i szukam torby. poszukuję czegoś dla kobiety czyli stosunkowo małą, ale na tyle dużą aby zmieścić aparat bez odkręcania obiektywu (narazie mam tylko KITowy), bez zbędnych udziwnień w postaci niezliczonych kieszeni zewnętrznych, nie jestem przekonana do torby typu COLT bo mam wrażenie, że wystarczy "puknąć" i uszkodzić obiektyw.
    większość toreb ma szerokość 112 mm czy to wystarczy?? bo Body ma szerokość 126,5mm. w związku z tym nie wiem czy się zmieści.

P.S. kolor nie musi być kobiecy :P

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konatala Zobacz posta
    witam
    właśnie zakupiłam swoją pierwszą lustrzankę Canona 1000d i szukam torby. poszukuję czegoś dla kobiety czyli stosunkowo małą, ale na tyle dużą aby zmieścić aparat bez odkręcania obiektywu (narazie mam tylko KITowy), bez zbędnych udziwnień w postaci niezliczonych kieszeni zewnętrznych, nie jestem przekonana do torby typu COLT bo mam wrażenie, że wystarczy "puknąć" i uszkodzić obiektyw.
    większość toreb ma szerokość 112 mm czy to wystarczy?? bo Body ma szerokość 126,5mm. w związku z tym nie wiem czy się zmieści.

P.S. kolor nie musi być kobiecy :P
    konatala pisałam o tym kilka postów wcześniej. Z "kobiecych" fasonów znalazłam jeden interesujący na polskim rynku - KATA focus Q, mieści body z gripem + dodatkowy obiektyw+lampę + kilka kobiecych akcesoriów. Jest też mniejsza wersja tej torby, nie pamiętam nazwy, ale znajdziesz na pewno w necie. A z takich super kobiecych toreb pooglądaj sobie tutaj :

http://blog.veralana.com/2010/01/05/...te-camera-bag/

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów