Bart3K powiem Ci że sporo zabierasz ze sobą klamotówJezdzisz pewnie kombi?Ale zgadzam się z tobą w 100%zawsze coś tam chodzi po głowie co ci ludzie pomyślą i można robote spartolić przez to.
Bart3K powiem Ci że sporo zabierasz ze sobą klamotówJezdzisz pewnie kombi?Ale zgadzam się z tobą w 100%zawsze coś tam chodzi po głowie co ci ludzie pomyślą i można robote spartolić przez to.
Nikt nie neguje, że z samochodem wygodniej. Kolega jednak pytał czy się da, więc są przykłady, że tak. I to z topu.
w kombi bym się nie zmiesiłmusiałem kupić vana
powiem tak... wolę wozić ze sobą nadmiar niż potem żałować że czegoś nei zabrałem albo zapomniałem. zapakowanie auta to 10 minut a wiem ze w razie czego wszystko mam w środku. Już raz się wybrałem we wrześniu na plener na 15:30 /w ramach oszczędności zakupili sam pakiet minimum czyli plener w dniu ślubu/... kilka pomysłów gdzie jechać... młoda para wyszła z sali o 19:30!! masakra... zdjęcia zaczęły się jak szarzało ... większość jest po ciemku. Jakbym miał sprzęt w aucie to bym rozstawił i byłoby ciekawiej a tak bite z jednej lampy plus latarnie uliczne. Im się podobały zdjęcia ale... ja zadowolony nie byłem z sesji. Od tamtego czasu bezwzględnie biorę klamoty do auta. Wiadomo ze w czasie imprezy sprzęt mam przy sobie bo auto fotografa mogłoby kusić więc biorę lampy na salę ale to aż takie ciężkie nie jest.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
szczerze... nie wyobrażam sobie być zdanym na jazdę z młodą parą. uważam takie ładowanie się do auta bo nie mam transportu za nieprofesjonalne.
Żeby nie było - zdarzyło mi się na 2 weselach tak jechać... moim autem jechała żona gość weselny a ja z młodymi i nie uważam zeby to było dobre rozwiązanie - oprócz fotografa zwykle jest też kamerun i też nagrywa i trzeba się dzielić. Klamoty w bagażniku a większość młodych par do bagażnika pakuje prezenty i kwiaty... mało komfortowe dla obydwóch stron... no chyba ze mieścisz się z torbą na przednim siedzeniu... wybacz ja nie... a mam tylko 2 aparaty i kilka szkieł i lamp. z torbą na kolanach wyglądałbym idiotycznie w aucie i nie mógł się ruszyć zęby zrobić jakiekolwiek zdjęcie skoro już zalegam.
Ostatnio edytowane przez Bart3k ; 28-03-2011 o 13:14 Powód: Automerged Doublepost
Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48