Pokaż wyniki od 1 do 10 z 90

Wątek: Logistyka slubna

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Da__FreaK
    Miasto
    Szczecin / Cisiec

Domyślnie

To moze nieco inaczej..
    Czy bez samochodu, powiedzmy bez wlasnego transportu mozna dobrze zrobic slub ?..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Da__FreaK Zobacz posta
    To moze nieco inaczej..
    Czy bez samochodu, powiedzmy bez wlasnego transportu mozna dobrze zrobic slub ?..
    Można, i to nie tylko dobrze. Np. Anna Kalina Ciesielska nie używa własnego środka transportu:-D

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaD77 Zobacz posta
    Można, i to nie tylko dobrze. Np. Anna Kalina Ciesielska nie używa własnego środka transportu:-D

Jak to w ogóle jest możliwe ?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Taxi, taki i inne przewozy ?
    Ostatnio edytowane przez velviana ; 26-03-2011 o 13:15 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Da__FreaK Zobacz posta
    To moze nieco inaczej..
    Dobrze, czy nie możesz się przekonać sam: www.foto-studio-impresja.com
    Dać się da, ale jest trudniej, no i jesteś zawsze uzależniony od kogoś, poza tym jeżdżenie dom-kościół-sala to nie jest taki problem. Gorzej może być z powrotem z sali do domu. Raz musiałem zostać i czekać na DJ'a do 4.30 :-P
    Na szczęście była w pobliżu duża kanapa to się przekimałem 2,5h :P

Nie mam auta, póki co inwestuję wszystko w sprzęt foto-komputerowy ale teraz to już jest mus (niestety muszę poświęcić 24L z listy zakupowej za auto :P) bo przy 20-paru zleceniach w sezonie to już może być naprawdę uciążliwe :P

Jak robisz kilka zleceń albo pracujesz dla kogoś to auto nie jest koniecznie. Jeszcze nie spotkałem się z potępieniem tego iż nie mam auta.
    Wszyscy zawsze życzliwie podchodzili do sprawy. W 99% przypadków nie ma problemu. Do domu młodych zawsze się jakoś dostaniesz, a z tamtąd zazwyczaj jedzie sporo aut i zawsze 1miejsce się znajdzie. Na sale też się dostaniesz. Największe schody są jeżeli chodzi o powrót a wesele jest np. sporo poza miastem.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Uprawnienia umieszczania postów