Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: ipad jako przeglądarka zdjęć z lokalnego serwera

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leondj Zobacz posta
    W praktyce to proponuje wystawic troche nos poza swoj ogrodek i sie rozejrzec po swiecie. Praktycznie to bedzie dostepny we wszystkich sklepach Apple w UK od dzis od 5pm (6pm czasu polskiego). Sytuacja sprzed 40 min z Regent Street, to samo sie tyczy innych sklepow Apple:
    Dostępny będzie przez godzinę. Tutaj też przecież były w sklepach, tylko że się sprzedały i od 11-ego ich praktycznie nie ma... Też proponuję wystawić nos poza ogródek i trochę realizmu złapać...

I nie żeby ich brakowało - na mój gust Apple limituje dostawy żeby wytworzyć sztuczne wrażenie że ten shit się świetnie sprzedaje (co akurat w US jest prawdą), bo zamiast jednej większej dostawy, Apple Stores dostają kilka sztuk dziennie...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

To w końcu warto używać go jako przeglądarki zdjęć (albumów) czy sobie odpuścić?
    Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Dostępny będzie przez godzinę. Tutaj też przecież były w sklepach, tylko że się sprzedały i od 11-ego ich praktycznie nie ma... Też proponuję wystawić nos poza ogródek i trochę realizmu złapać...

I nie żeby ich brakowało - na mój gust Apple limituje dostawy żeby wytworzyć sztuczne wrażenie że ten shit się świetnie sprzedaje (co akurat w US jest prawdą), bo zamiast jednej większej dostawy, Apple Stores dostają kilka sztuk dziennie...
    Hmm ciekawa teoria, jakos sobie nie wyobrazam, zeby zabraklo dla kogos stojacego w kolejce najnowszego dziecka Apple dzis az do 9pm, no ale znajac niezwykle przebiegly marketing firmy Apple, niestety wszystko jest mozliwe, zobaczymy jak bedzie pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez mirhon Zobacz posta
    To w końcu warto używać go jako przeglądarki zdjęć (albumów) czy sobie odpuścić?
    jezeli chodzi o samo TYLKO przegladanie zdjec, najwyzsza jakosc obrazu, najlepszy ekran i najlepszy multi touch na rynku to warto, JEDNAK druga sprawa to cena, troche drogi gadget... i jednak to nie jest komputer i niestety nigdy nie bedzie, obojetnie w jakiej wersji.
    Ostatnio edytowane przez leondj ; 25-03-2011 o 16:55 Powód: Automerged Doublepost
    Leszek, Londyn, http://www.flickr.com/photos/leszekdesign/

C5dmk2|C50/1.4|C85/1.8|C24-105/4L|C70-200/4L IS|1x C580EX II|2x YN468 Speedlite|4x Yongnuo RF602, softbox 60x60, parasolka, gels, grid, Wacom Intuos4 M, itd. itp.

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leondj Zobacz posta
    jezeli chodzi o samo TYLKO przegladanie zdjec, najwyzsza jakosc obrazu, najlepszy ekran i najlepszy multi touch na rynku to warto, JEDNAK druga sprawa to cena, troche drogi gadget... i jednak to nie jest komputer i niestety nigdy nie bedzie, obojetnie w jakiej wersji.
    Ja tam miałem okazję pomacać Motorolę Xoom zaraz po tym jak macałem Ipada i przy całej mojej niechęci do wynalazków Apple, Ipad był wykonany tysiąc razy lepiej...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Bywalec Awatar savage67
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

Podłącze się do tematu - możliwe jest korzystanie z ipada jako większego monitora live view ? Chodzi mi o możliwość błyskawicznego podglądu wykonanego zdjęcia. Oczywiście bezpośrednio z aparatu bez wyjmowania karty.

Uprawnienia umieszczania postów