to czy ociekają, czy nie zależy głównie od tego kto je projektuje![]()
to czy ociekają, czy nie zależy głównie od tego kto je projektuje![]()
sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
Fotograf ślubny
w błędzie czacha jesteś
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
chyba jednak nie, zdjęcia musisz tak samo wybrać, wysłać do labu i potem bawić się w przyklejanie. Fotoalbum , czy fotoksiążkę złożysz przy dobrych wiatrach w 4h, a słyszałem, ze niektórzy dają radę w 2:-)
Ostatnio edytowane przez marekb ; 18-03-2011 o 10:39 Powód: Automerged Doublepost
4 godziny? To chyba z wiatrem w twarz. U mnie to nie zajmuje 2 godzin łącznie z eksportem do jpg.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Jak już wspominałem, składanie książek w PSie jest bardzo złym pomysłem, chyba że ktoś na nadmiar czasu narzeka. Jak jest w pakiecie, to InDesign, jak nie ma, to jakiś program do składu książek z wielostronicowymi dokumentami i pracą na prevkach.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
nie jest złym pomysłem jeśli się wykonuje 6-10 projektów rocznie / 60-70 albumów tradycyjnychWszystko zależy na czym tak na prawdę ci zależy. Gdyby mnie interesowały fotoalbumy/ fotoksiążki robiłbym je w znaczącej większości. Jeśli jednak chcę i mogę więcej zarobić na tradycyjnych to je wolę;-)
Koszt tradycyjnego albumu i fotoksiążki jest podobny więc czemu na albumie miałbyś zarobić więcej? Zakładając, oczywiście proponujesz dobre albumy.
off-topic o tym co można robić w czasie wyklejania albumu itp. poszły do kosza, proszę przynajmniej z grubsza trzymać się tematu wątku..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|