Proponuje z Wojtkiem pogadac odnosnie studia , albo dam kontakt do kogos z pietra wyzej jesli beda chetni , bo Multiarte ekhm ma sprzet przedpotopowy i mozna sie zawiesc.
Proponuje z Wojtkiem pogadac odnosnie studia , albo dam kontakt do kogos z pietra wyzej jesli beda chetni , bo Multiarte ekhm ma sprzet przedpotopowy i mozna sie zawiesc.
no comment...
Ostatnio edytowane przez analogforever ; 02-03-2011 o 18:59 Powód: Automerged Doublepost
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Ta niedziela tak jak mówiłem odpada, nawet jeśli by mi pasowało to teraz trochę późno jednak ;]
A u mnie 20 by można by było zrobić jak są chętni.
Ostatnio edytowane przez Bazyss ; 02-03-2011 o 19:38 Powód: Automerged Doublepost
tylko jedna osoba i ja drugi ? :-D ,Bazyss sorry ale dajemy sobie spokój chybazeby coś zoragnizować potrzeba ok 8 osób , zresztą zapomniałem ze w weekend są castingo do Miss Polonia tak ze cieżko by było pewnie o fajne dziewczyny w dodatku.
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
a gdzie te castingi się odbywają?? moze by tam się wybrac?? co o tym myslicie??![]()
C 450D + BG-E5 + C18-55 + S28-300
Eliminacje odbędą się w dniach 5, 6, 12 i 13 marca 2011 w godzinach 12-16 w Clubie Fever na rynku Manufaktury. Więcej informacji pod numerem telefonu 606715237 oraz na stronie internetowej Agencji Igo-Art.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
to z ich facebooka
Ostatnio edytowane przez Strebor ; 03-03-2011 o 11:06 Powód: Automerged Doublepost
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Dobra.. widzę że się jakaś dziwnie napięta atmosfera robi... a więc na tą chwilę rezygnuję bo jakoś nie widzi mi się kombinowanie czegoś "na siłę"...
Jak zaczniemy się normalnie dogadywać tak jak dotychczas to oczywiście dołączam...
Także ta niedziela u mnie odpada i myślę że zrobimy niebawem kolejny termin z sensem...
Oczywiście dołączam do pytania... Będzie jak zwykle fajnie i przyjemnie bez jakiś dziwnych spięć
Pozdr.