Pokaż wyniki od 1 do 10 z 119

Wątek: O urodzie modelek i fotogeniczności :)

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Charakterystyczna nie oznacza fotogeniczna a wręcz przeciwnie. Wszystkim zarówno mężczyznom jak i kobietom podoba się to samo.
    Skoro tak , To co takiego podobało się kobietom, w takim Fredzie Astaire, czy Paulu Belmondo ?
    Celowo wybrałem skrajnie różnych bożyszcze w miarę z tego samego okresu. Co wspólnego ich łączyło ? Chyba tylko to, że znawcy branży wykluczali ich jakąkolwiek karierę. Niedługo później grywali głównie amantów. Kilka lat temu słyszałem że Rowan Atkinson wygrał w Japonii plebiscyt na najseksowniejszego mężczyznę. W Ameryce niedawno w czołówce był Hugh Laurie
    Jesteś pewien że "Wszystkim zarówno mężczyznom jak i kobietom podoba się to samo"

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    Skoro tak , To co takiego podobało się kobietom, w takim Fredzie Astaire, czy Paulu Belmondo ?
    Celowo wybrałem skrajnie różnych bożyszcze w miarę z tego samego okresu. Co wspólnego ich łączyło ? Chyba tylko to, że znawcy branży wykluczali ich jakąkolwiek karierę. Niedługo później grywali głównie amantów. Kilka lat temu słyszałem że Rowan Atkinson wygrał w Japonii plebiscyt na najseksowniejszego mężczyznę. W Ameryce niedawno w czołówce był Hugh Laurie
    Jesteś pewien że "Wszystkim zarówno mężczyznom jak i kobietom podoba się to samo"
    Sergiusz to prowokator, nie ma co się dawać podpuszczać...
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Początki nałogu Awatar Heilsberg
    Miasto
    Lidzbark Warmiński

Domyślnie

Dobra tam, piękna czy nie piękna, fotogeniczna czy nie, nieważne. Ja swojej pięknej moim zdaniem żonie zrobiłem w życiu jakieś 1000 zdjęć. Z tego tysiąca na dziesięciu ma otwarte oczy, na 990 zamknięte albo w czasie mrugania. Czasy różne były ale nigdy nie niżej jak 1/30 bo dłuższych nie używam nigdy. I jak to nazwać? Brak fotogeniczności czy jak? Zawsze ma oczy zamknięte, nawet jak robię 4 fotki jedna po drugiej bo już wiem co będzie to po zgraniu ****. Na wszystkich ****. Może ktoś to nazwie fachowo? Ktoś z ASP może? Tam teorie różne znają ludzie.
    EOS 100D|EOS 7D + grip|EF-S 24 /2.8 STM|Sigma 30/1.4 EX DC HSM|EF 40/2.8 STM|EF 50/1.4|EF 200/2.8L II|EF-S 10-22/3.5-4.5|EF 17-40/4L|EF 24-105/4L|Sigma 120-400/4.5-5.6 DG APO OS HSM

Dopiero zaczyna Awatar Deeno
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Heilsberg Zobacz posta
    Ja swojej pięknej moim zdaniem żonie zrobiłem w życiu jakieś 1000 zdjęć. Z tego tysiąca na dziesięciu ma otwarte oczy, na 990 zamknięte albo w czasie mrugania.
    Kurna mam to samo.
    I jeszcze mi potem mówi, że nie umiem jej zdjęć zrobić
    450D

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Heilsberg Zobacz posta
    Dobra tam, piękna czy nie piękna, fotogeniczna czy nie, nieważne. Ja swojej pięknej moim zdaniem żonie zrobiłem w życiu jakieś 1000 zdjęć. Z tego tysiąca na dziesięciu ma otwarte oczy, na 990 zamknięte albo w czasie mrugania. Czasy różne były ale nigdy nie niżej jak 1/30 bo dłuższych nie używam nigdy. I jak to nazwać? Brak fotogeniczności czy jak? Zawsze ma oczy zamknięte, nawet jak robię 4 fotki jedna po drugiej bo już wiem co będzie to po zgraniu ****. Na wszystkich ****. Może ktoś to nazwie fachowo? Ktoś z ASP może? Tam teorie różne znają ludzie.
    zainwestuj w zapałki))...w PSie sie je potem występluje
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Do nawilżacza powietrza dolej trochę amoniaku. Emocje same rosną i modelka znacznie się ożywia.
    zły pomysł Ty tez się ozywiasz i Bóg jeden wie jak się sesja skończy
    Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    A po kilku sesjach dziewczyny przyjdą z pampersem w prezencie, a ty zyskasz ksywkę "zaszczany fotograf"...
    jesoooo iREM.... nie pisz takich rzeczy bo jak ktoś zaczyna wyć ze smiechu w kierunku monitora to z tylko ro do tego zeby go rodzina do czubków zapisała
    krok do tego ...miało być
    Ostatnio edytowane przez Adso ; 11-03-2011 o 14:01 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    jesoooo iREM.... nie pisz takich rzeczy bo jak ktoś zaczyna wyć ze smiechu w kierunku monitora to z tylko ro do tego zeby go rodzina do czubków zapisała
    krok do tego ...miało być
    Też tak mam czasem ;-)
    To znaczy nie z amoniakiem tylko z rodzinką ;-)
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uprawnienia umieszczania postów