Strona 23 z 28 PierwszyPierwszy ... 132122232425 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 271

Wątek: Nowart - tanio i szybko

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

W dniu dzisiejszym zakupiłem od nowarta Canona 5D Mark II + CF.
    Zamówienie złożyłem w środę a dziś już mogę cieszyć się nowym body.
    Oczywiście muszę dodać, że pomimo niesprzyjających warunków na drogach, sprzęt został mi osobiście przywieziony do miejsca zamieszkania. Była więc możliwość spokojnego przetestowania sprzętu, jak również porozmawiania, wymiany opinii, poglądów itp.
    Współpraca z nowartem to czysta przyjemność: szybko, uczciwie i po atrakcyjnej cenie.

Podsumowując: moja pierwsza i z pewnością nie ostatnia transakcja z nowartem.

Bywalec Awatar lukaszr
    Miasto
    PL

Domyślnie

Z racji tego, że dokonałem pierwszego swojego zakupu u Artura chciałbym podzielić się opinią.

Kilka dni temu zadzwoniłem do Artura z zapytaniem o cenę. Na tamtą chwilę mógł podać mi tylko przedział cenowy i nie był w stanie idealnie jej określić dlatego też obiecał, że zadzwoni do mnie nazajutrz i poda mi konkretną cenę. Tak też zrobił. Powiedział, że jak chce to żebym sobie przemyślał i dał mu do wieczora znać, na co też z chęcią przystałem. Wieczorem uzyskał odpowiedź akceptującą warunki finansowe. Zaproponował, że sam mi przywiezie obiektyw w następnym tygodniu, ale już w sobotę okazało się, że jak chcę to może przyjechać w Niedzielę rano, bo ma wolny czas. W ogóle to dziwiłem się już wcześniej czytając o Arturze, że wozi sprzęt klientom - że też mu się chce . W każdym bądź razie tak też się stało. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy, sprawdziłem sobie wszystko jak i ile chciałem. Oczywiście otrzymałem gwarancję i paragon. Wszystko dokładnie zgodnie z tym, co wcześniej ustalaliśmy.

Artur to bardzo sympatyczny człowiek i wielki plus dla niego za to, że ma konkretne, życiowe podejście do klientów, bo ostatnio zauważam dziwną tendencję wśród sprzedawców - uważają, że to klient jest dla nich, a nie odwrotnie. Artur jak widać zdaje sobie sprawę, że o klienta trzeba dbać i myślę, że w jego przypadku tyczy się to całości obsługi, a nie tylko dowozu i sprzedaży.

Pierwszy zakup bardzo udany i zapewne skuszę się w następnym roku na inne zabawki.

Bywalec Awatar oasisman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Tak jak poprzednicy, chciałbym polecić nowart'a. Bardzo dobry kontakt zarówno na PM jak i telefoniczny - konkretnie i sympatycznie. Mimo okresu okołoświątecznego udało mu się załatwić chodliwy sprzęt w konkurencyjnej cenie. Towar dostarczył osobiście(mimo że blisko nie miał), można sobie wszystko sprawdzić...do czego też nowart namawia :-) Po prostu profesjonalne podejście do klienta i tyle......Polecam i Pozdrawiam
    |Canon|

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Mińsk Maz. - EPMM

Domyślnie

Sorki za mały OT, ale czy ktoś zakupił od Nowarta CANON EF 100-400 mm f/4.5-5.6 L IS USM? Chodzi mi ogólnie o stan sprzętu itp...

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Troche bez sensu to pytanie, nie uważasz?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Koper_092 Zobacz posta
    czy ktoś zakupił od Nowarta CANON EF 100-400 mm f/4.5-5.6 L IS USM? Chodzi mi ogólnie o stan sprzętu itp...
    Chodzi Ci o jakiś konkretny problem

Uzależniony

Domyślnie

Koper_092, nie bardzo wiem o co dokładnie pytasz. Jaki może być stan nowego szkła prosto z pudełka bezpośrednio od dystrybutora? Nie mam w ofercie tego szkła używanego zatem tym bardziej nie kojarzę o co pytasz.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Nie mam w ofercie tego szkła używanego zatem tym bardziej nie kojarzę o co pytasz.
    Może miałeś, koper dzwonił, dowiedział się że jest, zwlekał, ktoś inny kupił a teraz koper wypytuje czy dobrze zrobił rozmyślając się z zakupu. Aczkolwiek tak czy siak nie rozumiem takiego podejścia. Nowart to nowart.

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Tak jest nowart to nowart i kupiona 5-teczka śmiga malinowo. Pozdrawiam
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie

Wszystkie puszki jakie miałem i mam aktualnie - zakupiłem u Nowarta . Dostawa do domu . Bardzo dobry kontakt . Możliwość sprawdzenia i pogadania . Żadnych problemów . Widzę Artur , że doczekłeś się , że piszą o Tobie . Pozdr. Włodek .
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Strona 23 z 28 PierwszyPierwszy ... 132122232425 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów