Strona 321 z 357 PierwszyPierwszy ... 221271311319320321322323331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 201 do 3 210 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Początki nałogu Awatar Kosmo

Domyślnie

Kiedyś na forum widziałem torbę (tylko nie pamietam jak się nazywa ta firma), która jest tak zrobiona, że tak jakby przystosowuje się do kształtu biodra. Nie jest zrobiona tak na sztywno tylko jest elastyczna Może ktoś skojarzy o co mi chodzi i podpowie jaka firma ???

Coś już napisał Awatar BigDog
    Miasto
    POZNAŃ

Domyślnie

Może chodzi Tobie o Mekko albo Domke. Te firmy robą takie szmaciaki bawełniane które są miękkie i ładnie się układają.
    ....robiłbym lepsze zdjęcia jak miałbym lepszy aparat

Bywalec Awatar E.3
    Miasto
    Police/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BigDog
    Te firmy robą takie szmaciaki bawełniane
    to Ty chyba domke czy mekko nie widziałeś.. to określenie totalnie nie pasuje do tych firm
    ten materał przetrwa więcej niż nie jedna hama czy inna podobna firemka

...a żeby nie było, to mówi to osoba posiadająca mekko r3x i domke f1
    Moje graty: EOS 350D, C50 f/1.8 (plastik fantastik) i KIT

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Ja posiadam domke f2 i potwierdzam to co mówi kolega E.3 ale domke to tak naprawde są szmaciaki tyle że jedynie z wygladu bo jesli chodzi o materiały czy wykonanie to są na bardzo wysokim poziomie i służa wiele wiele lat,to jest moja ulubiona firma jeśli chodzi o torby
    EOS + L i kupa gratów ...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Z reporterskich "miękkich" toreb polecam Think Tank Retrospective http://www.thinktankphoto.com/catego...ling-bags.aspx.
    Sam używam modelu 10 - po przebraniu różnych Lowepro, Kat, etc. powiem, że nie ma lepszych.

Początki nałogu Awatar Kosmo

Domyślnie

Dzięki za info Zdążyliście zanim usunięto post (do końca nie wiem czemu ale niech będzie)

Domyślnie

Lowepro Fastpack 100 na spacer a do pracy Nova 200AW fajne torby ma też Kata

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LLL Zobacz posta
    To już nikt nie używa Lowepro? mam pare modeli i jestem zadowolony. Duża torba reporterska jest naprawde pojemna
    Lowepro było naprawdę dobre za czasów Computrekkera. Później wyrosła bardzo silna konkurencja z Katą i niestety nieznanym w Polsce TTP na czele, a same nowe projekty Lowepro przestały być w porównaniu tak atrakcyjne (pomijając kwestię wątpliwych pomysłów w nosidłach profesjonalnych - takich jak na przykład kieszeń na laptopa w serii Vertex umieszczona na zewnątrz, a nie przy plecach gdzie jest bezpieczniej).

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LLL Zobacz posta
    To już nikt nie używa Lowepro? mam pare modeli i jestem zadowolony. Duża torba reporterska jest naprawde pojemna
    w porównywalnej cenie w Tamracu zmiescisz o 1/3 więcej
    masz 5 lat gwarancji a nie wieczystą
    ale ja nie mam zdrowia żeby tyle nosić na ramieniu

jak targasz codziennie Lowepro to warto bo po 3 latach wymienisz na nową bo się albo przetrze na łączeniu albo suwak rozwalisz

ja wybrałem większą pojemność a przez 5 lat i tak jej nie zniszczę w bagażniku

Lowe noszę małą prawie codziennie: w lowepro pro mag 2 wchodzi wszystko co powinno na wszystkie niespodziewane potrzeby

Dopiero zaczyna Awatar Szpakos

Domyślnie

koledzy szukam torby podobnej do tej:

Zalezy mi na kolorze takim piaskowym i podobnym wzorcu. Rozmiar nie wiem, taki abym mogl zmiescic 60D + 17-50 / 50 / 70-200 / 85 / 2 Blyskotki + jakies duperele =
    Znacie cos co moglibyscie mi polecic? Tej ze zdjecia nigdzie nie moge znalesc w polsce i w uk. Tylko w USA.
    EOS 60D + 10-22/3.5 + 24-105/4L + 80/1.8 + 430EX II + Sherpa 600R & DF-50 + Domke F-2 & Lowepro Flipside 400

Strona 321 z 357 PierwszyPierwszy ... 221271311319320321322323331 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów