Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Kurs obróbki repoglamour, cross, lomo w lightroom 3

Zablokowany

Domyślnie

Ciboq - zwróciłem uwagę na Repoglamour i o tym napisałem ponieważ ta nazwa kojarzy mi się z konkretnymi osobami, tak samo jak "błyskotliwie" itp. Uważam że skoro ma się odwagę na prowadzenie swoich warsztatów, można włożyć trochę inwencji w ich zatytułowanie. Jest to moje subiektywne zdanie, Ty masz swoje i tyle w temacie.

Domyślnie

Kamil fajnie że nie tylko dla zawodowców. Mam jeszcze jedno pytanie bo zatrudniona owszem jestem ale obecnie przebywam na urlopie wychowawczym. czy to ma jakieś znaczenie które mnie dyskwalifikuje?

Zablokowany

Domyślnie

hmm, tu mnie zaskoczyłaś. Muszę to sprawdzić. Odezwij się dziś do mnie na maila kamil.ekiert@eaf.com.pl zobaczymy co da się z tym zrobić.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamil Ekiert Zobacz posta
    Ciboq - zwróciłem uwagę na Repoglamour i o tym napisałem ponieważ ta nazwa kojarzy mi się z konkretnymi osobami, tak samo jak "błyskotliwie" itp. Uważam że skoro ma się odwagę na prowadzenie swoich warsztatów, można włożyć trochę inwencji w ich zatytułowanie. Jest to moje subiektywne zdanie, Ty masz swoje i tyle w temacie.
    Również się pod tym podpiszę!

Coś już napisał

Domyślnie

eeee ale ja juz zapytalem wczesniej czy gdyby zamiast repoglamour nazwal swoje warsztaty ropoglamour czy bylo by juz dobrze ??

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ciboq Zobacz posta
    eeee ale ja juz zapytalem wczesniej czy gdyby zamiast repoglamour nazwal swoje warsztaty ropoglamour czy bylo by juz dobrze ??
    kojarzy mnie się nazwa z wysiękami ropnymi na twarzy, ale skoro ci się podobają??

Coś już napisał

Domyślnie

hehehe dobre, e nie no tak rozkminiam wydaje mi sie ze każdy ma prawo reklamowac sie tak jak chce, czy napisze repo czy robo czy lomo czy lobo, nie rozumiem dlaczego zaraz wytyka sie takich ludzi palcami.
    a na marginesie to dodam tylko ze najbardziej rozbawil mnie tekst o potrzebie marketingu i bóg wie czego w repoglamour a reszta jakos juz sama poszla
    teraz sobie tak pomyślałem ze gdybym sie zapisał na takowe warsztaty i zamiast obróbki zdjęć i ich robienia, wymienione wyżej osoby uczyły by mnie marketingu i bóg wie czego to bym się ostro ... zdenerwował, bo chyba wszyscy sie zgodzą ze repoglamour to nazwa która przylgnęła do konkretnej obróbki zdjec, i z tym ja ludzie kojarza, jadac na te warsztaty wlasnie tego sie chca nauczyć, przykładowy kowalski mógłby się zdecydować na inne warsztaty, ale jak widzi zdjęcie i ludzie mu powie ze obróbka tego zdjęcia to repoglamour, to jedzie na takie warsztaty inaczej zdecydować mógłby się na inne może nawet tańsze i kto wie czy nie tańsze, może nawet lepsze

i zarzadal zwrotu pieniędzy
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    eee troche sie cos poprzestawialo ta koncowka miala byc po ostro ...

ah ten chrom
    Ostatnio edytowane przez Ciboq ; 14-02-2011 o 18:34 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ciboq Zobacz posta
    hehehe dobre, e nie no tak rozkminiam wydaje mi sie ze każdy ma prawo reklamowac sie tak jak chce, czy napisze repo czy robo czy lomo czy lobo, nie rozumiem dlaczego zaraz wytyka sie takich ludzi palcami.
    Może dlatego, że to konkurencja?

Czy jakbym jako jeden z pierwszych w mojej okolicy wprowadził budowę domów, łącząc cegły pianką, to czy mógłbym mieć pretensje, że ktoś inny też tak robi? Albo, że reklamuje się, że on też te domy buduje w podobny sposób, tylko na piankę innego producenta? (zwłaszcza, że tą technologię wynalazł kto inny, a ja tylko z niej korzystam).

Domyślnie

Witam

Jestem zainteresowany tym kursem - jeśli ktoś jest zainteresowany to poprosze o priva
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Zgłaszając się jako para otrzymujemy zniżkę (za osobę wyjdzie 350zł) to proszę o kontakt na priva, będzie taniej.
    Ostatnio edytowane przez teki ; 09-03-2011 o 16:00 Powód: Automerged Doublepost

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów