co tu dużo mówić - perełka wśród sklepów internetowych: świetny kontakt, profesjonalne doradztwo, produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka i tani kurier. Brałem C85 1,8 i drobiazgi.
co tu dużo mówić - perełka wśród sklepów internetowych: świetny kontakt, profesjonalne doradztwo, produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka i tani kurier. Brałem C85 1,8 i drobiazgi.
Kolejne udane zakupy w www.foto-ivy
Tym razem 135L oraz 85 f 1.8
Do tego drobiazgi jak
wyzwalacze radiowe Pixel PAWN Canon
oryginalne Baterie do 5DmkII
karta SANDISK COMPACT FLASH Extreme 32GB...
-------------------------------------------------
O cenach nie będę pisał bo konkurencja podpali Towersowi biuro z zazdrości
Sprzęt jak zawsze sprawdzony i sprawny w 100%
foto-ivy od początku mich zakupów trzyma fason i skutecznie opróżnia moje kieszenieza co jestem im wdzięczny ...
Na pewno tam wrócę tym razem pewnie po 24mm lub 50mm
Pozdrawiam Towers ciebie i całe Foto-ivy i raz jeszcze dziękuję za sprzęt
Ja w listopadzie kupiłem w Foto-ivy 70-200 f2.8 IS II. Miły kontakt, szybko zrealizowana przesyłka, jestem bardzo zadowolony, na pewno kupię jeszcze przed wakacjami 100mm macro L IS. Bardzo polecam.
Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D
Czy może mi ktoś wyjaśnić fenomen kupowania w sklepach "u Cichego", albo w tym?
Ceny są porównywalne (lub wyższe) niż w normalnych sklepach, gdzie towar można jednak zbadać organoleptycznie itd.
Czy w foto-ivy ten sam sprzęt jest lepszy, "przebrany", lub - jak u Cichego- "ostry"?
Jedynym rozsądnym wytłumaczeniem może być spora odległość między miejscem zamieszkania kupującego a sensownym sklepem (np. trzeba jechać pociągiem 2h), zwykłe lenistwo, pośpiech, lub braki w zaopatrzeniu "realnych" sklepów (co często się zdarza, niestety).
Oczywiście, nikogo nie odwodzę od kupowania sprzętu u wymienionych sprzedawców, jestem tylko ciekaw, dlaczego??
U mnie zwykłe lenistwo. Piszę - pytam, zamawiam, płacę, czekam, jest.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
I takiej "nudy" jak u Kolekcjonera życzmy wszystkim.![]()
Jest taniej i zawsze jest ok![]()
Nigdy nie miałem nie ostrej sztuki a kupiłem u Towersa w foto-Ivy już 6 szkieł z tego trzy L trzy nie L oraz dwie piątki dwie lampy 580ex ....znajomym tez polecam są zadowoleni...