Również miałem okazję kupić tam trochę sprzętu. Profesjonalnie, szybko i uczciwie. Czegoś nie dosłali, ja nawet nie zauważyłem ale miła Pani zadzwoniła, przeprosiła i dosłała na koszt własny. Polecam.
Również miałem okazję kupić tam trochę sprzętu. Profesjonalnie, szybko i uczciwie. Czegoś nie dosłali, ja nawet nie zauważyłem ale miła Pani zadzwoniła, przeprosiła i dosłała na koszt własny. Polecam.
Chciałbym napisać inaczej niż wszyscy przede mną - ale niestety nie mam takiej możliwości. Towersivy nie pozostawia żadnych nadziei - realizacja zamówienia, czas wysyłki i przede wszystkim towar - wszystko załatwione PERFEKCYJNIE.
Jeszcze raz dziękuję i życzę Wesołych Świąt
Ja zrobiłem swoje pierwsze zakupy u Towersa. I co? Jestem mega zadowolony. Czytałem opinie na forum przed zakupem i wydałbym każdą sumę w Foto-Ivy.
Mogę tylko serdecznie polecić ;-)
Kolejne zakupy u Towersa i kolejne pozytywy ! Wszystko w 100% zgodne z zamówieniem i jak zawsze na czas !
Kupowałem u nich puszkę i chyba ze 2 szkiełka, wszystko bez problemowo, doradzili, podpowiedzieli, szybko wysłali, miły dobry kontakt, wszystko na plus![]()
Canon 5D MkII | C24-105L | Tamron 24-70f/2.8|C50 f/1.4 | C70-200 f/2,8 | SL580EXII|GPYH324C
Po raz kolejny udany zakup. Jak zawsze dobra cena, szybka dostawa, szkło konkret. Dzięki Towers i do następnego razu. Wszelkiej pomyślności w 2011 dla Ciebie i klientów.
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
Po raz pierwszy i zapewne nie ostatni robiłem zakupy w tym sklepie. Samyang 8mm f3.5 z mocowaniem canona przeszedł szybko i bez problemów. Profesjonalny kontakt.
Ja tu jeszcze wrócę ... czy to jasne))))))
A ja myślałem, że Wy (Foto-ivy) to jednak trochę starsi jesteście![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ostatnio kupiłem baterię bp511. Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka, polecam!