Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Cyberlink PowerDirector 9

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Janusz, ponieważ cenię to co masz do powiedzenia, będę musiał pomęczyć Cię trochę pytaniami:

- Piszesz, że miałeś, to znaczy, że się pozbyłeś. Czemu? Może nie aż taki dobry, jak się wydaje :P
    - Jak przebiega aktywacja programu? Czy jest upierdliwa/utrudniająca format/ponowną instalację?
    - Jakieś szczegóły co do workflow, ograniczeń?
    - Coś cię w nim wkurzało? Czegoś brakowało?

Pytam, bo przerobiłem już niejeden soft do obróbki wideo i zawsze posiadały one jakieś poważne braki lub problemy, które mnie odrzucały od nich. Jak mam kupić kolejny podobny, to podziękuję Z kolei wideo zajmuje się zupełnie amatorsko i od przypadku do przypadku i zdecydowanie szkoda mi kasy na Adobe Premiere z którym miałem przyjemność pracować raz i drugi i on akurat spełniał moje oczekiwania

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
    - Piszesz, że miałeś, to znaczy, że się pozbyłeś. Czemu? Może nie aż taki dobry, jak się wydaje :P
    Miałem v8 i jak się ukazał upgrade to po prostu kupiłem i zainstalowałem v9. :-)

...
    - Jak przebiega aktywacja programu? Czy jest upierdliwa/utrudniająca format/ponowną instalację?
    Zero problemów. Kilik, kilk, klik... i reszta dzieje się sama. Trochę długo się ściąga z Taiwanu. To są dwa pliki wielkości CD czyli coś pod 700 Mb. U mnie trwało ze dwie godziny choć na początku podawało, że potrwa 6 godzin. Poza tym zero problemów. Made in Taiwan :-)

...
    - Jakieś szczegóły co do workflow, ograniczeń?
    - Coś cię w nim wkurzało? Czegoś brakowało?
    W tym względzie jestem totalny amator więc zapewne wykorzystuję z 5% możliwości programu a te są naprawdę duże. Nie mam odniesienia do Premiere bo się tym nie bawiłem. Do moich potrzeb Cyberlink wystarczy aż nadto. Zaletą jest przyzwoity "slideshow" z bajerami do pokazywania zdjęć :-)

....
    Pytam, bo przerobiłem już niejeden soft do obróbki wideo i zawsze posiadały one jakieś poważne braki lub problemy, które mnie odrzucały od nich. Jak mam kupić kolejny podobny, to podziękuję ....
    Chyba mają jakiś shareware czyli możesz zassać demo. Zawsze najlepiej sprawdzić samemu czy Ci pasuje. Ogromna ilość "gotowców" (niektóre w chińskim guście), sporo ciekawostek w rodzaju softwareowej stabilizacji obrazu i takie tam różne. Mam też VideoPad Editor Pro NHC i ... zupełnie nie używam. :-)

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uprawnienia umieszczania postów