Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: [leondj] Fallen Angel

Mieszany widok

Bywalec Awatar daviddark
    Miasto
    Cork - Ireland

Domyślnie

bez obrazy.. ale lekko mi zalatuje kiczem ( i po twarzy też nie bardzo widać to "Fallen")
    mogłeś to dopracować żeby anioł nie mial pomalowanych paznokci ;/... i korali... i czarnych ramiączek. To takie Fotograficzne "Disco Polo"
    Tylko moja opinia
    Pozdrawiam DD
    5D2, 60D, 35 1.4 L, S50 1.4, C50 2.5 Macro, 85 1.8, 70-200 2.8 IS L
    (2011) 27" iMac i7 3.4Ghz 16GB, 2T, 2GB Radeon, LaCie 1TB LBD Thunderbolt
    Blog
    portfolio

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez daviddark Zobacz posta
    bez obrazy.. ale lekko mi zalatuje kiczem ( i po twarzy też nie bardzo widać to "Fallen")
    mogłeś to dopracować żeby anioł nie mial pomalowanych paznokci ;/... i korali... i czarnych ramiączek. To takie Fotograficzne "Disco Polo"
    Tylko moja opinia
    Pozdrawiam DD
    powiem Ci tak, to byla zwykla sesja w parku, pare tygodni po sesji dziewczyna poprosila mnie o taka mniej wiecej modyfikacje, wiec bazowalem na tym co mialem, reasumujac, sesja w ogole nie byla robiona pod taki temat, gdybym wtedy wiedzial, ze taki pomysl sie pojawi w jej glowie, od poczatku do konca wszystko byloby przygotowane pod taki klimat (makeup, ciuchy, fryz, itp itd), a tak "niestety" zrobilem co moglem z tego co mialem na juz dysku, w kazdym razie dziewczyna byla/jest wniebowzieta i o to chodzi dzieki za opinie i pozdrawiam L
    Leszek, Londyn, http://www.flickr.com/photos/leszekdesign/

C5dmk2|C50/1.4|C85/1.8|C24-105/4L|C70-200/4L IS|1x C580EX II|2x YN468 Speedlite|4x Yongnuo RF602, softbox 60x60, parasolka, gels, grid, Wacom Intuos4 M, itd. itp.

Uprawnienia umieszczania postów