Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 02-02-2011 o 16:05
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ciekawe, widzę, że poza Akustykiem nikt nie ma złudzeń?Dobrze byłoby jednak, żeby Canon nas zaskoczył (pozytywnie). No nic, wytrzymam jeszcze te parę dni l
![]()
ale zeby nie bylo niejasnosci - to nie sa moje wymarzone szkla, tylko cos, czego bym sie spodziewal w tym momencie od Canona, tylko tak bardziej wedlug typu:2 szkla amatorskie + 2 faceliftingi + 1 jakies odjechane niszowe. a te 5 wymyslonych najbardziej pasuja do filozofii Canona - dac tak, zeby narzekali (jesli nie na parametry, to na cene), ale kupowali...![]()
EF 50/1.8 - nie, standard na pełną klatkę musi kosztować dużo i być najwyższej jakości optycznej, prędzej będzie 50/1.0 L II czy cuś w tym guście
EF-S 55-250 IS II - jak najbardziej, nowy kit zoptymalizowany do wideo, zapomniałem o tym
co do reszty nie mam zdania, znaczy wątpliwa jest![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner