Pokaż wyniki od 1 do 10 z 66

Wątek: co naprawdę Canoniarze myślą o puszkach Nikona?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iAdam Zobacz posta
    Zastanawia mnie co tak naprawdę czujecie widząc najnowsze premiery Nikona (np D7000) i rozczarowania jakie serwuje Canon (np 60D)?
    Wielu z was przy Canonie trzyma system i zakupiona szklarnia, ale czy nie spoglądacie z błyskiem w oku na aparaty z literką N?
    Ale o co ci chodzi???
    Nie podobają ci się aparaty Canona? Sprzedaj i kup Nikona. Może ktoś ci zagroził że jak zmienisz system to cię pobije czy jak?
    Aparat jak aparat, każdym zrobisz świetne zdjęcie - jeżeli potrafisz. Jeżeli nie potrafisz to nawet gdybyś miał do dyspozycji wszystkie aparaty świata to i tak dobrego zdjęcia nie zrobisz.

Moim zdaniem - kolejny troll chcący wywołać kolejną dyskusję nad wyższością świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    Moim zdaniem - kolejny troll chcący wywołać kolejną dyskusję nad wyższością świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy
    A ja obstawiam, że Adam szuka grupy wsparcia
    Entuzjastyczny Neofita

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    Aparat jak aparat, każdym zrobisz świetne zdjęcie - jeżeli potrafisz. Jeżeli nie potrafisz to nawet gdybyś miał do dyspozycji wszystkie aparaty świata to i tak dobrego zdjęcia nie zrobisz.

Amen.

Mam 450D, miałem kupic D5000 ale nie miałem kasy a akurat była korzystna cena 450D, z perspektywy czasu myśle, że zdjęcia bym zrobił takie jak zrobiłem bo braku talentu nie zastąpi literka N czy C obojętnie z jakiej półki cenowej, a zabawy i tak mam 10x więcej niż moim poprzednim kompaktem (lumix fz-18) a to jest dla mnie najważniejsze a reszta tzn znaczek na body to tylko dodatek mało ważny

PZDRO dla użytkowników obojętnie jakiego systemu :-D
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Uprawnienia umieszczania postów