Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: studio 16m2 - proszę o pomoc w wyborze sprzetu

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar gregmaslowski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bandit Zobacz posta
    witam
    MIałem w planach malowanie na biało, ktoś tutaj wspomniał żeby na czarno bo bedzie za jasno, jest możliwość że to może mieć jakiś zły wpływ ??

przecież spokojnie moge sobie zmniejszać moc lamp lub też zwiekszać przysłone
    Dużo zależy od szerokości i wysokości. Mam 5m szerokości i 3m wysokości. Mieliśmy pomalowane ściany i sufit na szaro. Najgorsze dla nas było to, że klimat studia był przygnębiający. Pomalowaliśmy w końcu na biało oraz położyliśmy panele. Nie narzekamy na zbyt dużą ilość światła lub odbicia. Jednak wiemy co chcemy osiągać toteż równie często korzystamy z czarnych blokad (zastawek) oraz powierzchni odbijających. Wymiary pomieszczenia studyjnego to 5mx9m i 3m wysokości.

jakieś tam canony

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregmaslowski Zobacz posta
    Dużo zależy od szerokości i wysokości. Mam 5m szerokości i 3m wysokości. Mieliśmy pomalowane ściany i sufit na szaro. Najgorsze dla nas było to, że klimat studia był przygnębiający. Pomalowaliśmy w końcu na biało oraz położyliśmy panele. Nie narzekamy na zbyt dużą ilość światła lub odbicia. Jednak wiemy co chcemy osiągać toteż równie często korzystamy z czarnych blokad (zastawek) oraz powierzchni odbijających. Wymiary pomieszczenia studyjnego to 5mx9m i 3m wysokości.

Właśnie tego sie obawiam, szary lub czarny kolor, w małym pomieszczeniu jakoś ciekawie to chyba nie bedzie wyglądało, tak to chce ściany na biało, sufit również, i dookoła na ścianach ciemniejszy akcent w postaci wydruków B &W tak z 30 x 45 , raczej to nie powinno w niczym przeszkadzać .

Pomieszczenie mniejsze niż Twoje, wysokość max 2,70 , szerokość ok 3,50 i jakieś 4,50 długość

Uprawnienia umieszczania postów