Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: Czy warto kupić 10d

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gavin
    Miasto
    Czeladź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A jakie znaczenie ma ta informacja dla niezorientowanego ?
    To tak samo jakbyś napisał, że dieslem na benzynie nigdzie nie zajedziesz?
    takie,że:

Cytat Zamieszczone przez wilkolak1980 Zobacz posta
    Nikon - do tej firmy podchodzę z rezerwą, takie numery jak brak silnika AF w korpusie w niektórych modelach niezbyt budują u mnie zaufanie do tej firmy.

nie można brać jako wyznacznik zaufania do firmy obecność silnika af w korpusie

@Kolekcjoner

To tak jakbym napisał że to że jakiś producent nie robi silnika diesel nie może powodować tego że jego silniki benzynowe są kiepskie

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gavin Zobacz posta
    takie,że:

nie można brać jako wyznacznik zaufania do firmy obecność silnika af w korpusie

@Kolekcjoner

To tak jakbym napisał że to że jakiś producent nie robi silnika diesel nie może powodować tego że jego silniki benzynowe są kiepskie

Problem polega na tym że takimi zdawkowymi stwierdzeniami (bez wyjaśnienia szerszego kontekstu) można komuś niezorientowanemu zrobić kompletną wodę z mózgu. Czasem połowiczna informacja jest gorsza od jej braku.
    Co do porównania - nie wiem czego ma to dowodzić ale mam wrażenie, że dokładnie przystaje do tego co napisałem wyżej.

BTW: to że Nikon zrobił w lolo część swoich użytkowników nie dając silnika do korpusu to fakt i obecność silnika bądź jego brak ma tu znaczenie.
    Znów wyrwana informacja bez kontekstu może być myląca.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów