Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Canon 50D - problem przy trybie pracy M

Mieszany widok

Domyślnie

Nieeee, proszę Was, nawet mnie nie straszcie :-(
    Jak czytam te posty to się bardzo obawiam o moje maleństwo :-)
    Aparat zakupiłem w listopadzie 2009 razem z całym osprzętem i przyznam, że nie sprawdzałem aktualnych wersji, ale tak jak mówię pojawia się mi od czasu do czasu taki błąd, więc pewnie udam się do serwisu, (choć teoretycznie gwarancja mnie już nie obejmuje, bo sprzęt był brany na firmę :-( ), ale sprawa nie jest fajna, bo nie wiadomo co się przydaży dalej..... OBY NIC...

Dzięki za jakieś podpowiedzi.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pks Photography Zobacz posta
    Nieeee, proszę Was, nawet mnie nie straszcie :-(
    Jak czytam te posty to się bardzo obawiam o moje maleństwo :-)
    Aparat zakupiłem w listopadzie 2009 razem z całym osprzętem i przyznam, że nie sprawdzałem aktualnych wersji, ale tak jak mówię pojawia się mi od czasu do czasu taki błąd, więc pewnie udam się do serwisu, (choć teoretycznie gwarancja mnie już nie obejmuje, bo sprzęt był brany na firmę :-( ), ale sprawa nie jest fajna, bo nie wiadomo co się przydaży dalej..... OBY NIC...

Dzięki za jakieś podpowiedzi.
    To firmom już gwarancji nie udzielają?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ksx Zobacz posta
    To firmom już gwarancji nie udzielają?
    Jak kupujesz na firmę to masz roczną rękojmię, a jak tylko paragon to masz 2 lata gwarancji.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Pks Photography Zobacz posta
    ...więc pewnie udam się do serwisu....
    Ja wciąż nalegam, żebyś sobie najpierw uaktualnił softa. Przecież to nic nie kosztuje.. Jak to nie pomoże to wtedy serwis, tym bardziej, że mieszkasz w Limanowej więc albo wysyłka do Stolycy albo przejażdżka do Krk na Czapskich, chociaż nie wiem czy tam coś poradzą w tej dolegliwości. Trzeba by zadzwonić...
    Ostatnio edytowane przez komarsnk ; 16-01-2011 o 11:12 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów