Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 114

Wątek: Sklep fotograficzny we Wrocławiu

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Zapomnijcie o półkach uginających się od towaru...
    (Niestety) zapominamy, towarzyszu Cenzorze! Od dobrobytu się w ...[głowach] poprzewracało - kiedyś też tak było a i czasu na fotki było jakby więcej...
    Poważniej - na obecne czasy niezłym rozwiązaniem wydaje się skorzystanie z ofert naszych "rodzimych" tip-ów, np. nowart, towers lub inni. Towar z pewnego źródła, sprawdzony mechanicznie i optycznie, choć czy dobrze leży w ręku to inna sprawa.
    Nie do wszystkiego znajduje też to zastosowanie: np. mój (niedoszły) statyw, torby - tu trzeba się zdać na opinie innych użytkowników, folderki producentów i łut szczęścia (że to będzie TO!) ...albo brać to co jest na półkach.
    Takie czasy:-(
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez x-mac Zobacz posta
    .
    Poważniej - na obecne czasy niezłym rozwiązaniem wydaje się skorzystanie z ofert naszych "rodzimych" tip-ów, np. nowart, towers lub inni. Towar z pewnego źródła, sprawdzony mechanicznie i optycznie, choć czy dobrze leży w ręku to inna sprawa.
    Wcześniej warto udać się na plenerek/zlocik i sobie przymierzyć egzemplarz kolegi z forum. Jeśli chodzi o przebieranie siedmiu egzemplarzy żeby w końcu kupić ósmy to mam swoje wyrobione zdanie na ten temat, ale wychylać się nie będę, bo zraz dowiem się że jestem gupi i się w ogóle nie znam :-P
    Nie do wszystkiego znajduje też to zastosowanie: np. mój (niedoszły) statyw, torby - tu trzeba się zdać na opinie innych użytkowników, folderki producentów i łut szczęścia (że to będzie TO!) ...albo brać to co jest na półkach.
    Akurat jeśli chodzi o torby i statywy to staram się nie kupować rzeczy, których sobie najpierw dokładnie nie obejrzę (chodzi mi oczywiście o model, nie egzemplarz ;-)).
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Dopiero zaczyna Awatar FONos
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ktos pytal o sprzet Manfrotto .... polecam sklep w gliwicach www.foto7.com.pl sa dystrybutorem Manfrotto na polske nie ma problemu z zakupami na odleglosc (towar przyjzdza kurierem) zamawialem juz wiele statywow u nich i naprawde polecam.

Dopiero zaczyna Awatar FONos
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

polecam tez sklepik http://www.virtualpc.com.pl/
    wprawdzie to typowy sklep internetowy ale mimo to mozna
    isc na Kwidzynska i spokojnie sprzecik pomacac ... nie robili problemow
    wprawdzie kompetencje z zakresu foto zadne ale przynajmniej sprzet jest
    na miejscu a nie na zamowienie (to co jest w internetowym jest do obejzenia)
    bylem pomacalem co chcialem ale nie kupilem
    5d, 24-105/4, 50/1.4

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław / Warszawa

Domyślnie

Foto-Master może i ma jakąś renomę, aczkolwiek jak nie pomachasz kasą przed nosem to jesteś tylko 'zwiedzającym', a nie potencjalnym klientem.
    Btw. to najdroższy sklep foto we Wrocławiu.
    przechodzę na ciemną stronę mocy. I Can.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkev Zobacz posta
    Btw. to najdroższy sklep foto we Wrocławiu.
    Aktualnie w zasadzie jedyny :-( Alternatywą są AB-Foto i Fotopajac, ale to sieciówki i z Canona nic powyżej 15-85 IS i 7D nie znajdziesz.

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Aktualnie w zasadzie jedyny :-( Alternatywą są AB-Foto i Fotopajac, ale to sieciówki i z Canona nic powyżej 15-85 IS i 7D nie znajdziesz.
    Etam etam. Jesli dobrze zdekodowałem Fotopajac to u mnie w tej sieciówce jest całkiem sporo fajnych szkiełek, i 16-35 i 24-105 i 70-200/2,8 L IS i parę innych L a ze stalców 100 2,8 L i 24 1,4 L. Ostanio jakoś się pokazały fajne szkiełka.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74 Zobacz posta
    Etam etam. Jesli dobrze zdekodowałem Fotopajac to u mnie w tej sieciówce jest całkiem sporo fajnych szkiełek, i 16-35 i 24-105 i 70-200/2,8 L IS i parę innych L a ze stalców 100 2,8 L i 24 1,4 L. Ostanio jakoś się pokazały fajne szkiełka.
    Może dojdą z taką ofertą i do Wrocławia, bo póki co to bida panie, bida :-)

Przy okazji: komis foto przy Jedności Narodowej, nieczynny już od długiego czasu, ewidentnie przeszedł do historii. W jego miejscu jest teraz warzywniak o wdzięcznie brzmiącej nazwie "Fasolka".

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

A właśnie, że BZDURA!

Jest sklep we Wro - Kościerzyńska 10 - Notopstryk.pl - sie nazywa.
    Dzisiaj byłem - duże Lek dużo obiektywów - jak na "butikowy" sklep - szkła można "przepstrykać"

Problem w tym, że sprzęt ciągany jest z niemiec (w tym przypadku Sigma 1.4 30mm)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    EDIT: są tam też parasolki, statywy, softboxy jakieś duperelki z tytułu "atelier".
    Ostatnio edytowane przez El_Chueco ; 24-01-2011 o 19:48 Powód: Automerged Doublepost
    GG: 559899

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez El_Chueco Zobacz posta
    A właśnie, że BZDURA!

Jest sklep we Wro - Kościerzyńska 10 - Notopstryk.pl - sie nazywa.
    To jest jednak sklep internetowy, takich jest we Wrocławiu kilka. No ale może się rozwiną. Foto-Raj, 3 lata temu, miał normalny sklep przy Wybrzeżu Wyspiańskiego. Niestety niedługo potem zniknęli z Wrocławia.

Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów