Mozna tez pomyslec o jakims battlu albo po prostu o fotograficznym wypadzie jak zrobia Jarmark.
Mozna tez pomyslec o jakims battlu albo po prostu o fotograficznym wypadzie jak zrobia Jarmark.
Ja bym się pisał na jakiś plener tym bardziej, że ostatnio nie mam jakichkolwiek pomysłów na zdjęcia, a wszelkie próby organizowania czegoś związanego ze zdjęciami na bardziej lokalnych forach (np http://dgfoto.net/forum ) raczej się nie udają.
C 50D, C 350D, C 50E. Słoiki: kit, S 10-20 f/4-5,6, T 28-75 f/2.8, C 50mm f/1.8, C 85mm 1.8, Sigma 70-200 f/2.8, 580EX
Regulamin pkt 8.
i jak plener sie odbyl? bo jak nie to jestem zainteresowany![]()
Chyba nie ja też jestem zainteresowany trzeba odmrozić sprzęt po zimie i pogoda się klaruje, jakieś propos ...
Canon FF i słoików kilka
Plener w mieście w trakcie odwilży? Kiepski pomysł moim zdaniem, chyba że temat tegoż pleneru będzie brzmiał "jest tak brzydko i brudno że pękają oczy" ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Nie mogę coś się doczekać tego pleneru.... A Mirku ja pamiętam, że flaszeczkę wiszę więc wbijaj ;-)
6D + C16-35L IS + 35L +50Art + 135L
Na jednej chyba by się nie skończyło, pogoda mówi że sobota niedziela będzie małe zachmurzenie i może opady śniegu, co wy na to może tym razem się uda coś zorganizować ...
Canon FF i słoików kilka