Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Gdzie w Krakowie można wyczyścić matrycę?

Domyślnie

No i aparacik wrócił z Krakowa z Czpskich. Walnięty spust migawki...staksowany zostasłem na 200 zł. Narazie chodzi także jestem zadowolony. Jak zobaczyłem jaka to mała pierdółka poszła się gryźć to się uśmiałem Najważniejsze że aparacik chodzi i dostałem 6 miesięczną gwarancję więc jestem zadowolony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trrr Zobacz posta
    też tam czyściłem 5D 100zł to dużo ale nie mają konkurencji.. Fakt pełna profeska ale koszt zabójczy!
    Konkurencję to chyba jednak w Krakowie (od niedawna) mają:
    http://www.fotopanorama.pl/webpage/p...ie-matryc.html

Niestety, sam nie miałem okazji korzystać z ich usług, więc trudno mi się wypowiadać. Może ktoś dorzuci swoje 3 grosze w tej kwestii ;-)

Coś już napisał

Domyślnie

Ja jestem mega zadowolony z serwisu na Czapskich i mogę każdemu polecić czyściłem matówkę dzię i mnie nawet nie skasowali i zrobili prezent na urodziny (normalnie koszt ok. 20zł, zależy jak brudna) 5 minut i ślicznie wygląda panowie bardzo mili w Krakowie taniej nie uświadczysz, dzwoniłem po kilku serwisach, rekord padł na Kijowskiej, gdzie za czyszczenie matówki Pan powiedział sobie bagatela 100zł... bez komentarza... Pozdrawiam!

Domyślnie

Ja też mogę polecić serwis na Czapskich. Ceny jak w poprzednich postach, ale oddając puszkę wyczyszczą również obiektyw (szkła z zewnątrz). Czyszczenie środka to nie tylko matryca ale również lustro i matówka. Mnie za 80 zł wyczyscili aparat i 2 filtry.
    "Fotopanorama" to dobre miejsce jeśli ktoś chce kupić torbę albo baterie...

Domyślnie

Ja również nie polecam fotopanoramy jeśli chodzi o usługi związane z serwisowaniem sprzętu. Zostawiłem im odpłatnie trochę sprzętu do kalibracji. Efekt był taki, że po zapłaceniu i odebraniu sprzętu kalibrowałem go od nowa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez serano Zobacz posta
    Ja również nie polecam fotopanoramy jeśli chodzi o usługi związane z serwisowaniem sprzętu. Zostawiłem im odpłatnie trochę sprzętu do kalibracji. Efekt był taki, że po zapłaceniu i odebraniu sprzętu kalibrowałem go od nowa.
    taaa najlepiej napisać że nie dobry, skoro tak nie dobry był to czemu nie przyszedłeś z reklamacją?

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów