Pokaż wyniki od 1 do 10 z 77

Wątek: [filmy] 550d czy 60D czy 7D

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ale czy zamierzasz kupić aparat tylko do kręcenia filmów?? Jeżeli tak to kup kamerkę.. już za cenę 550D możesz kupić niezłą.

A tak ogólnie.. moim zdaniem to aparat jest do robienia zdjęć, a kamerka do kręcenia filmów.

Początki nałogu Awatar KUBAwo
    Miasto
    W-WA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radeus Zobacz posta
    Ale czy zamierzasz kupić aparat tylko do kręcenia filmów?? Jeżeli tak to kup kamerkę.. już za cenę 550D możesz kupić niezłą.

A tak ogólnie.. moim zdaniem to aparat jest do robienia zdjęć, a kamerka do kręcenia filmów.
    yyy...sorry ale się nie zgadzam. Jeżeli ktoś jest świadom wad oraz specyfiki filmowania lustrzanką to chyba wie czego chce i raczej w tych pieniądzach nie ma co próbować nawet szukać kamery o podobnym obrazku. Ja po pierwszym filmiku ze zwykłą 50 1.8 długo nie mogłem pozbierać swojej szczęki z podłogi...

A co do pytania autora to np. 60d ma możliwość ustawienia poziomu nagrywanego dźwięku, tego nie było ani w 550d ani w 7d, trochę osób na to narzekało, aczkolwiek nie wiem czy np. w 7d nie zmieniło się to z którymś firmwarem. Ja od niedawna mam 60d i do filmowania mega zarąbisty jest ten uchylany wyświetlacz, do zdjęć ani razu tego nie użyłem ale do filmików większość czasu przy kręceniu z ręki mi się przydaje bo znacznie łatwiej znaleźć sobie stabilną pozycję aparatu.
    pzdr

Dopiero zaczyna

Domyślnie

mam dobre szkla canon'a i szkoda mi zmieniac system
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    dodatkowo 550d jest wspierany przez Magic Lantern
    http://magiclantern.wikia.com/wiki/M..._Firmware_Wiki
    Ostatnio edytowane przez niekrasz ; 01-01-2011 o 23:07 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał Awatar SergioM
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Tak a telefon komórkowy jest do dzwonienia a patrz co ludzie robią z nim, piszą sms-y, robią zdjecia, filmy, wysyłają email-e i sprawdzają internet....głupota racja?
    EOS 5DmkII | EOS 600 | EF 28 f/1.8 USM | EF 50 f/1.4 USM | EF 135 f/2.0 L USM
    PowerShot S95 | AE-1p | Canonet QL19 GIII
    SergioM

Uprawnienia umieszczania postów