ale miałeś w rękach, sprawdzałeś? nie? to czemu piszesz tak stronniczo?
każdy stosuje to co mu wygodnie. ja osobiście mam pojedyncza wersję QuickStripa i drugie body normalnie na pasku na szyję. oczywiście główne body na szelce poprzecznej QS - wówczas nie martwię się, że podczas klękania walnę szkłem lub tym korpusem o glebę. poza tym jak dla mnie noszenie 2 puszek jednocześnie to rzadkość...
te szelki z Allegro miałem w łapkach, bo stosuje je kolega i przyznam szczerze, że jakbym miał pracować non stop na 2 body, to bym brał i stosował, ale na ślubie wyglądałbym jak cwaniacki kałboj a nie fotograf
.
50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...
[SIGPIC][/SIGPIC]
no ale co to za argument? rozmawiamy o szelkach, które nadają się lub nie do noszenia dwóch body, a nie stwierdzamy rzeczy oczywiste, jak to że i porsche do grząskiego terenu się nie nadaje...
tak chyba troszkę nie poszło Ci z komentarzem., bo przynajmniej mogłeś odnieść się do jakiegoś łazika - wówczas stwierdzanie czy się nadaje czy nie mogłoby wyprodukować jakąś dyskusję... a tak.. ni z gruchy ni z pietruchy...
swoją drogą była gdzieś wzmianka o systemie SpiderPro oraz HoldSLR.
swoją drogą za najbardziej bezpieczny i poręczny uważam nadal system Double QuickStrap ewentualnie jeden QS i tradycyjne noszenie drugiej puszki na oryginalnym (lub zamienniku) pasku.
.
50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...
[SIGPIC][/SIGPIC]